Kunstkoeien van de Koeierij.nl veroveren Frankrijk

  • Zakelijke dienstverlening

Koeierij.nl levert regelmatig speciaal beschilderde en/of aangepaste kunstdieren aan bedrijven en natuurparken in Frankrijk. Sinds eind 2015 werkt koeierij.nl samen met haar Franse partner: missvache.fr.

Kunstkoeien van de Koeierij.nl veroveren Frankrijk

Miss Vache is de titel van de winnende koe van een exterieur keuring. Niet voor niets is deze naam gekozen voor de organisatie: Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het omzetten van specifieke wensen en ideeën van klanten in mooie en opvallende kunstdieren. Koeierij.nl verzorgt de beschildering en bewerking van deze polyester kunstdieren die vervolgens naar Frankrijk worden getransporteerd en door Miss Vache uitgeleverd aan de klant.

Over Miss Vache

Miss Vache is een initiatief van Nederlandse onderneemsters Linda Nicolas en Christa Fiks, die inmiddels sinds 25 jaar in Frankrijk werken en wonen. Er is veel belangstelling voor de melkbare kunstkoe Baukje en voor speciale beschildering in Picasso stijl of bijvoorbeeld in specifieke kleuring van Franse veerassen.

“De samenwerking met Miss Vache heeft de marktbewerking in Frankrijk voor ons vergemakkelijkt; “ vertelt Allard Andela van Koeierij.nl. “De Franse afnemer rekent op een hoog afwerkingsniveau en verwacht creativiteit, tevens zijn zij prijsbewust en kritisch. Dat mag want daar kan Koeierij.nl prima aan voldoen”.

Ook Linda Nicolas van Miss Vache is positief over de samenwerking "De kunstkoeien krijgen beetje bij beetje meer bekendheid in Frankrijk en zijn ook steeds meer geliefd zowel door de particulier als de professional. Er is veel vraag voor een gepersonaliseerd exemplaar als cadeau, verder zijn de melkbare koeien (gepersonaliseerd of niet) ook erg in trek bij de verschillende dierentuinen of pretparken. Met de kunstkoeien van De Koeierij kunnen wij aan alle vragen voldoen. Een mooie toekomst ligt in het verschiet."

Eyecatcher nodig? Contacteer de Koeierij

Ook interesse in zo’n mooie eyecatcher? Neem contact op met koeierij.nl of 0570-544448.

Meer informatie over KOEIERIJ.NL:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!