Landgoed Ulvenhart ontdekt door Marieke van Zuien

  • Toerisme & Recreatie

De mooiste horecagelegenheden ontdek je als je er niet naar op zoek bent. Dat overkwam Marieke van Zuien. De commercieel directeur bij BNP Paribas Cardif ‘ontdekte’ Landgoed Ulvenhart enkele jaren geleden. Sindsdien komt ze er graag, zowel zakelijk als privé.

Landgoed Ulvenhart ontdekt door Marieke van Zuien

foto: Hanneke Mulder

Kennismaking met Landgoed Ulvenhart

Marieke van Zuien: “Landgoed Ulvenhart ligt vlak bij de Strijbeekse heide. Een prachtig weids natuurgebied dat je in contact brengt met de elementen van alle seizoenen. Het is er puur. Juist in die omgeving zag ik enkele jaren geleden dat er werd gewerkt aan het opknappen van verschillende schuren en bijgebouwen. De manier waarop dat gebeurde, met zoveel respect voor de omgeving, trok mijn aandacht. Zo sterk, dat ik letterlijk stil hield en van mijn paard afstapte om op onderzoek uit te gaan. Het was mijn eerste kennismaking met wat Landgoed Ulvenhart zou worden.”

Aantrekkelijke ambiance

“Vanaf dat moment ben ik de ontwikkelingen bij Landgoed Ulvenhart blijven volgen. De manier waarop het is opgeknapt en ingericht, spreekt mij aan; zonder te veel franje en met oog voor de authentieke elementen. In de afgelopen jaren was ik verschillende keren als bezoeker te gast, soms zakelijk, soms privé. En altijd is het goed verzorgd; je waant er nooit verloren. Zakelijk vind ik het bij uitstek de plek om afstand te nemen van je werkomgeving. De ligging in de natuur maakt dat je er zowel geestelijk als fysiek direct uit bent en voor een zakelijke meeting in een volledig andere sfeer zit. Het is fijn om tussendoor naar buiten te gaan. Je hoeft niet ver weg, je bent al in het bos. En als je iets verder loopt, kom je bij de vennen en de heide. Tegelijkertijd is de bereikbaarheid goed; het ligt vlak bij de A58. Ik merk aan collega´s en zakelijke relaties van buiten Breda dat ze altijd verrast zijn door de ambiance. Ik heb overigens zelf het geluk dat deze vergaderlocatie op loopafstand is van waar ik woon!”

Goed verzorgd

“Onlangs heb ik ervaren dat Landgoed Ulvenhart ook een fijne plek is voor een verjaardagsfeest voor een groot gezelschap met veel kleine kinderen. Behalve dat zij in de omgeving heerlijk hun gang konden gaan, was er bij de samenstelling van het buffet met hen rekening gehouden. Niet door de makkelijkste weg te kiezen en vettigheid voor te schotelen, maar door het eten voor hen feestelijk klaar te maken en uitnodigend neer te zetten.

Binnenkort trouwt een vriendin van mij. Ze staat nog voor de keuze voor een trouwlocatie; ik hoop natuurlijk dat ze Landgoed Ulvenhart kiest voor haar bruiloft. Ik zie het helemaal voor me. En het voordeel is; je weet vooraf zeker dat het met de catering en gastvrijheid goed zit!”

Auteur: Hennie van de Kar

Meer informatie over LANDGOED ULVENHART:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!