Leerlingen SintLucas nemen deel aan GLOW Eindhoven

  • Toerisme & Recreatie

Dit jaar nemen leerlingen van het SintLucas deel aan GLOW in Eindhoven. Het lichtfestival, dat op zaterdag 11 november van start gaat, bevat vijf projecten die te vinden zijn op het NRE-terrein en in het Victoriapark.

Leerlingen SintLucas nemen deel aan GLOW Eindhoven

Een detail van een pixeltafel gemaakt door vmbo-leerlingen.
Foto: Mees van den Ekart

Vier van de vijf projecten zijn bedacht door mbo-leerlingen van het SintLucas en staan rond het NRE-terrein. In een container op de route richting dit terrein (side-project G) zijn drie interactieve projecten met als titels: Control the sea, Garbage Volcano en ADHD Brains. Connect, het vierde interactieve project (next-project nr.15) is te vinden langs de route als je van het NRE-terrein afkomt.

Het laatste project is gemaakt door vmbo-leerlingen en is te zien bij de GLOW Spot Victoria (Victoriapark). Het gaat hier om pixeltafels van side-project B.

Over GLOW Eindhoven

GLOW duurt van 11 tot en met 18 november. Bij de vier mbo-projecten zijn iedere dag studenten en docenten aanwezig om meer te vertellen. Meer info over openingstijden en de GLOW-route kun je vinden via de website van GLOW Eindhoven.

Meer informatie over SintLucas:

Bekijk het complete profiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!