Lödige Benelux neemt onderhoud automatisch parkeersysteem op zich

  • Logistiek & Vervoer

Vorige week hebben de VVE Louis Couperusplein en Lödige Benelux een contract getekend voor het beheer en onderhoud van het automatisch parkeer systeem van de VVE.

Lödige Benelux neemt onderhoud automatisch parkeersysteem op zich

Het volledig automatisch parkeersysteem met 32 parkeerposities is origineel geleverd door Stokvis/ Interpark en is sinds 2005 in bedrijf.

Tweede technische levensfase

Het systeem staat aan de vooravond van de tweede technische levensfase en de VVE is op zoek gegaan naar een partij welke een aantoonbare ervaring heeft met het moderniseren en onderhouden van dit soort systemen.

Na een lange periode van kennismaken en ervaringen uitwisselen heeft de VVE besloten om met Lödige Benelux in zee te gaan.

Doorslag keuze Lödige

Met name de brede ervaring binnen de Lödige Industries groep in dit soort installaties inclusief het upgraden en moderniseren heeft daarbij de doorslag gegeven om voor Lödige te kiezen.

Daarnaast investeert Lödige veel in ontwikkeling van nieuwe systemen en technologieën voor het volautomatisch parkeren van auto's. Dit geeft een garantie met betrekking tot continuïteit van de garage voor de VVE richting de volgende decennia.

Volautomatisch parkeren

Voor Lödige is volautomatisch parkeren een volwaardig bedrijfsonderdeel dat wereldwijd nieuwe systemen bouwt, moderniseert en onderhoud. Dit ziet de klant terug in de benadering en aanpak aldus Willem Frans Arts voorzitter van de VVE.

Meer informatie over LÖDIGE BENELUX:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!