home » projecten » Bouw »

Marsaki bouwt energiezuinige eengezinswoningen in Vlissingen

  • Bouw

Eind 2017 hebben de eerste huurders hun intrek genomen in de nieuwe woningen aan de Verkuijl Quakkelaarstraat in Vlissingen. In opdracht van l’Escaut woonservice verzorgde vastgoedadviseur Marsaki het project- en bouwmanagement tijdens de sloop van de oude woningen en de herbouw van de nieuwe woningen.

Marsaki bouwt energiezuinige eengezinswoningen in Vlissingen

De gesloopte woningen waren qua wooncomfort, energiebehoefte en indeling verouderd. In samenwerking met Itho Daalderop en Installatiebedrijf Van der Velde zijn de nieuwe eengezinswoningen daarom met Marsaki’s wooneco2 bouwmethode gerealiseerd.

In het filmpje onderaan dit artikel (gemaakt door Itho Daalderop) vertellen installateur, woningcorporatie, Marsaki en een huurder over de verbeteringen.

Over Marsaki

Als vastgoedadviseur en projectmanagementbureau helpt Marsaki opdrachtgevers op elke moment in de levenscyclus van vastgoed van conceptontwikkeling tot realisatie tot sloop, renovatie of het vinden van een nieuwe bestemming. Concreet gezegd: Marsaki ontzorgt u geheel wanneer u een vastgoedvraag heeft.

Meer informatie over MARSAKI B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!