MAX Brothers gastheer voor VGZ Zorginkoop

  • Toerisme & Recreatie

Met 150 medewerkers heeft VGZ Zorginkoop haar medewerkersdag gehouden bij MAX Brothers in Arnhem.

MAX Brothers gastheer voor VGZ Zorginkoop

VGZ Zorginkoop klopte bij MAX Brothers aan met de vraag om een medewerkers dag te organiseren voor haar medewerkers. Van belang was de mogelijkheid om zowel een plenair als in groepen een presentatie te geven. Daarnaast wilde VGZ Zorginkoop als laatste activiteit het spel “De Zwakste Schakel” spelen. ’s Middags moest er de mogelijkheid zijn om te lunchen en aan het einde van de dag een barbecue. Bij mooi weer het liefst op het terras van MAX Brothers.

Faciliteiten

Voor MAX Brothers was dit een unieke kans om deze dag mede te organiseren en faciliteren. In een drietal gesprekken met VGZ is het het draaiboek in elkaar gezet. Alle ingrediënten om een er een geslaagde dag van te maken zijn in huis bij MAX Brothers: een grote zaal voor de plenaire bijeekomst, kleinere zalen in verschillende ambiance, een professionele keuken, een groot terras met voldoende capaciteit voor een barbecue voor 150 gasten en tot slot een vriendelijke en professionele dienstverlening van het personeel.

De inhoud van het programma lag bij VGZ inkoop zelf. MAX Brothers heeft de dag verder gefaciliteerd. In de grote zaal vond de plenaire bijeenkomst en het spel “De Zwakste Schakel” plaats. Om de organisatoren vanuit VGZ op de dag zelf zoveel mogelijk last te ontnemen, heeft MAX Brothers gezorgd voor een dagvoorzitter, die de verschillende onderdelen aan elkaar kon praten en de medewerkers wegwijs kon maken in het pand.

Randvoorwaarden

MAX Brothers heeft gezorgd dat in alle 7 zalen en in een tent buiten, de audio en visuele apparatuur aanwezig was voor de presentatoren; geluid, microfoons, beamers, schermen en lcd schermen. Vanuit de centraal gelegen professionele keuken hebben de koks de lunch en de barbecue voorbereid. Door het slechte weer moest er voor de barbecuehelaas worden uitgeweken naar een tent. Omdat MAX Brothers over meerdere bars beschikt, konden de medewerkers gedurende de dag goed verspreid over het hele pand hun drank halen.

Dit alles heeft geresulteerd dat VGZ Zorginkoop een geslaagde dag is heeft gehad. Inmiddels heeft de afdeling VGZ Business Intelligence voor eind oktober een reservering gemaakt voor een medewerkersmiddag.

Meer informatie over MAX BROTHERS:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!