Medewerkers Felua-groep gaan Aruba 4 schoonhouden

  • Arbeidsmarkt

In de aanloop naar de opening van Werkgebouw Aruba 4, voorheen Post Zuid, maken enkele medewerkers van Felua-groep en van Visschedijk Facilitair al voor het eerst kennis met elkaar

Samen gaan zij de schoonmaak van het splinternieuwe gebouw verzorgen.

Visschedijk Facilitair

Visschedijk Facilitair heeft van de Gemeente Start samenwerking Visschedijk en Felua-groep in Post ZuidApeldoorn de opdracht aangenomen voor de schoonmaak van het enorme pand, waarin onder andere verschillende gemeente-afdelingen, brandweer en ambulance worden ondergebracht. Voor de uitvoer van dit werk maakt Visschedijk Facilitair gebruik van de arbeidskracht van Felua-groep. Vijf medewerkers zijn hier gedetacheerd. Samen met medewerkers en een voorvrouw van Visschedijk Facilitair zijn zij verantwoordelijk voor de schoonmaak.

Taart van Smaak!

Ruim vóór de officiële opening van het pand op 1 juni 2013, werden vrijdag 1 maart alvast de werkkasten ingeruimd, de eerste ruimtes schoongemaakt en was er tijd voor kennismaking van de nieuwe collega’s. In de tijdelijke kantine werd de start van de samenwerking in het pand gevierd met een flinke taart uit de keuken van Lunchroom Smaak! van Felua-groep.

Sociale doelstellingen

De samenwerking past prima bij de doelstellingen van beide bedrijven. Visschedijk Facilitair is een regionaal opererende facilitaire organisatie, met een sociaal maatschappelijke identiteit. Vorig jaar werd Visschedijk Facilitair erkend als meest sociale werkgever, door de succesvolle integratie van medewerkers met een arbeidshandicap in de bedrijfsvoering. Zij richten arbeidsplaatsen in als leerwerkomgeving waardoor mensen kunnen doorstromen van uitkering naar reguliere baan. De samenwerking met Felua-groep bestond al langer, maar wordt door de detachering van vijf medewerkers in de schoonmaak van Werkgebouw Aruba 4, uitgebreid.

Meer informatie over FELUA-GROEP:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!