Medewerkers van MSD Oss bezorgen mensen een mooie kerst

  • Farma & Zorg

Naast de bijdrage die we met ons dagelijkse werk leveren aan een gezondere wereld wil MSD een goede “buur” zijn voor de omgeving. Maatschappelijke betrokkenheid staat bij het bedrijf hoog in het vaandel en daar leveren MSD-ers zelf ook heel concreet een bijdrage aan door hun handen uit de mouwen te steken.

Medewerkers van MSD Oss bezorgen mensen een mooie kerst

Handen uit de Mouwen 2012

In het kader van het vrijwilligersproject ‘Handen uit de Mouwen’ bieden collega’s de helpende hand aan uiteeenlopende organisaties en goede doelen in en rondom Oss. Na het succes van de verschillende projecten in juni en september gaan deze week ongeveer 120 medewerkers van MSD aan de slag in de omgeving van Oss. Het doel is deze keer om mensen een mooie kerst te bezorgen!

Elk jaar kunnen medewerkers van MSD in werktijd een dag klussen of bijvoorbeeld een dagje erop uit met de bewoners van een verzorgingstehuis. Daarbij neemt MSD ook bijkomende kosten (zoals klusmateriaal, catering, de bus voor een dagje uit, etc) voor haar rekening.

MSD is in Haarlem al sinds 2004 actief met het project “Handen uit de Mouwen”. Dit jaar zijn ook de collega’s van MSD Oss weer enthousiast met dit project van start gegaan. In totaal steken dit jaar ruim 450 medewerkers in Oss en nog eens 250 collega’s in Haarlem de ”Handen uit de Mouwen”.

Meer informatie over MSD OSS:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!