‘Met TANS kunnen wij continu verbeterslagen maken’

  • Logistiek & Vervoer

Kusters Bedrijven in Eindhoven is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een “One Stop Shopping” organisatie op het gebied van Transport, Logistieke en Facilitaire dienstverlening. TANS (Transport & Automotive Network Systems) zorgt daarbij al meer dan 25 jaar voor automatiseringsoplossingen op maat.

‘Met TANS kunnen wij continu verbeterslagen maken’

TANS uit Eindhoven is één van de weinige automatiseringsbedrijven die zich volledig heeft toegelegd op de logistieke sector. Het bedrijf richt zich volledig op het ontwikkelen van software voor transportondernemingen in de diverse deelsegmenten van het wegvervoer.

Continu support

‘De start van onze samenwerking met TANS begon zo’n 25 jaar geleden’, vertelt Geert de Brouwer van Kusters Bedrijven. ‘We wilden destijds meer digitaal gaan werken met ons Takel- en Bergingsbedrijf en zijn toen in contact gekomen met TANS. Sinds die tijd hebben zij ons continu support geboden om het pakket verder te ontwikkelen en optimaliseren. Inmiddels is ons bedrijf uitgegroeid tot een allround logisitiek en facilitair dienstverlener met zo’n 100 medewerkers, maar werken we nog altijd nauw samen met TANS.’

Kusters Logistics Services en Kusters Facilities

Kusters Logistics Services verzorgt transporten over de hele wereld. Daarnaast beschikt het bedrijf over een groot eigen warehouse en biedt het bedrijf zeer uiteenlopende logistieke, warehouse en supply chain services aan. Bij Kusters Facilities kunnen organisaties 24/7 terecht voor de meest uiteenlopende diensten, zoals bijvoorbeeld speciaal transport en ondersteuning bij calamiteiten, projecten en evenementen. Maar ook voor veeg- en reinigingswerkzaamheden en voor het huren van verschillende materialen.

Inspelen op laatste ontwikkelingen

De Brouwer is positief over de werkwijze van TANS. ‘Met name de laatste tien jaar is de automatisering in de transport- en logistieke sector in een stroomversnelling gekomen. Door de support van TANS kunnen wij continu blijven inspelen op de laatste ontwikkelingen in de markt. Minimaal een keer per maand hebben wij een afspraak met onze contactpersoon bij TANS om onze wensen op automatiseringsgebied kenbaar te maken. Op die manier hebben we in de afgelopen jaren als organisatie continu verbeterslagen kunnen maken. Dat geeft een prettig gevoel.’

Omloopsnelheid van goederen

Als het aan De Brouwer ligt, blijft de samenwerking tussen Kusters Bedrijven en TANS ook in de toekomst bestaan. ‘Tot nu toe hebben zij onze wensen op het gebied van automatisering steeds goed kunnen invullen. Ik hoop dat zij dit in de toekomst kunnen blijven doen. Want ook in de komende jaren gaat er waarschijnlijk nog veel veranderen in de transport- en logistieke sector. De omloopsnelheid van goederen wordt steeds groter. Samen met TANS gaan wij proberen om in te spelen op deze ontwikkelingen.

Auteur: Gerben van den Broek

Meer informatie over TANS B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!