Michiel Scheffer bezoekt CLS Led en Hoenselaar Installatietechniek

  • Industrie

Vrijdag 22 september 2017 brengt gedeputeerde Michiel Scheffer een werkbezoek aan CLS Led in Wijchen en Hoenselaar Installatietechniek in Heumen.

Michiel Scheffer bezoekt CLS Led en Hoenselaar Installatietechniek

Verlichting moskeeën

CLS Led timmert internationaal aan de weg als led-verlichter van speciale projecten voor musea, theaters en religieuze gebouwen. Zo doet CLS de verlichting van moskeeën in een aantal Arabische landen. In de vernieuwende verlichtingssystemen zijn alle componenten uitwisselbaar. Hierdoor hebben zij een oneindige levensduur. En wordt de milieubelasting tot het minimum beperkt.

Rookgassen hergebruiken

Hoenselaar uit Heumen is een innovatief installatiebedrijf. Het bedrijf vond een ‘katalysator’ uit om de rookgassen van cv ketels en boilers af te koelen en de vrijgekomen energie te hergebruiken. Door de warmte uit de rookgassen terug te winnen levert dit een besparing van meer dan 10% energie en CO2 uitstoot per huishouding, school, of bedrijf op. Goed voor het milieu, goed voor de portemonnee.

Industriekampioenen

Michiel Scheffer: ‘Hoenselaar en CLS Led werken met moderne vakmensen aan slimme en schone oplossingen voor de economie van de toekomst. Samen met deze industriekampioenen maken we werk van een groene industrie in Gelderland.’

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!