Microlab neemt deel aan Dutch Design Week 2017

  • Toerisme & Recreatie

Van 21 tot 29 oktober vindt in Eindhoven de Dutch Design Week (DDW) plaats. Het grootste designevenement van Noord-Europa presenteert dan werk en concepten van ruim 2500 ontwerpers aan meer dan 295.000 bezoekers uit binnen- en buitenland.

Microlab neemt deel aan Dutch Design Week 2017

Een van deze locaties is Microlab Eindhoven. Microlab Eindhoven is sinds kort lid van Kredietunie Brabant en heeft om zijn groeiplannen te realiseren een kredietaanvraag gedaan. Deze is momenteel in behandeling.

Tweede keer

Dit jaar wordt de tweede keer dat Microlab deel neemt aan de Dutch Design Week. Wat voor de makers van Microlab centraal staat is het maakproces. ‘Het maakproces‘ was ook het thema van de expositie vorig jaar.  Naast meubelmakers vind je hier makers van robots tot makers van interieur-accessoires. Een plek die gedijt op oude ambacht, samenwerking, ondernemerschap, moderne technologie en vooral creativiteit.  

DDW 2017 - Microlab

Tijdens de DDW 2017 biedt de locatie van Microlab twee insprirerende exposities:

  1. This is the age of maker
    Bezoek de expositie en loop door het gehele proces die de designers doormaken bij het ontwikkelen van deze toffe designs. Kom kijken hoe de producten gemaakt zijn en maak een praatje met de designers.
  2. GreenPAC iLab - Plastic & Design Startups
    Bij Green PAC iLab ontwikkelen startende ondernemers een kunststof product met een duurzame/sustainable grondslag. Van ontwerp tot design werken onze ondernemers aan innovatieve circulaire vernieuwingen die een positieve impact hebben op de huidige maakindustrie.

Kijk hier voor het volledige programma van de DDW bij Microlab!

Meer informatie over KredietUnie Brabant:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!