Migratie computers naar nieuwe systemen

  • Technologie

Als detachering- en werving bureau streven wij naar een perfecte dienstverlening. Ons product is onze kandidaat. Het is voor ons van enorm belang dat onze opdrachtgever en kandidaat tevreden is en positief terugkijkt naar het gehele traject, van werving tot inzet en daarna.

Migratie computers naar nieuwe systemen

Zo hebben wij een project ingevuld voor de Fontys Hogescholen. De migratie van een groot aantal computers naar nieuwe systemen was een enorm groot project waarvoor Detaservice zijn vaste projectmedewerker Ed Bekkers heeft ingezet.

Zijn expertise in combinatie met een can do mentaliteit en ervaring hebben ervoor gezorgd dat het project ruim binnen de gestelde tijd was afgerond en met zeer grote tevredenheid van de klant. Dit heeft geresulteerd dat de klant na afronding voor nog een project onze professional heeft ingehuurd. Op deze manier waren nadat wederom het project met succes is afgerond, de kosten inzichtelijk en de klant tevreden.

Onze kwaliteit is enkel te meten aan de tevredenheid van onze klanten en dit wordt verzorgd door onze kandidaten die net als ons staan voor een perfecte dienstverlening. Wij staan ook voor u klaar om personeelsvraagstukken te kunnen beantwoorden. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij komen graag langs om samen een kop koffie te drinken en uw vragen te beantwoorden.       

Meer informatie over DETASERVICE:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!