home » projecten » Bouw »

Mooiland bouwt aan fase 4, op de LOgte in Gennep

  • Bouw

Mooiland bouwt aan de volgende fase van het plan Op de LOgte in Gennep. In fase 4 realiseert de woningcorporatie een multifunctioneel centrum met woningen en welzijns- en zorgvoorzieningen.

Mooiland bouwt aan fase 4, op de LOgte in Gennep

Verzorgingsplaatsen en multifunctioneel centrum

Het multifunctionele centrum bestaat uit vier bouwlagen. De bovenste drie verdiepingen tellen in totaal 60 zorgappartementen voor mensen met een zorgindicatie. Zij krijgen 24 uur per dag zorg op maat van Zorgcentra Pantein en kunnen gebruik maken van de faciliteiten op de begane grond: café, restaurant, sportfaciliteit met klein zwembad en fysiotherapiepraktijk. Ook de dagbestedingsruimten van Zorgcentra Pantein worden hier gevestigd. Ouderen met een zorgindicatie, die in de zorgappartementen of zelfstandig wonen, krijgen hier dagbesteding. De meeste voorzieningen zijn ook voor de buurt toegankelijk.

Naar verwachting wordt het multifunctionele gebouw in het najaar van 2013 opgeleverd.

Wonen, welzijn en zorg

Op de LOgte is een wijk waar wonen, welzijn en zorg samengaan. Een plek waar mensen hun leven lang kunnen blijven wonen. Jong en oud komen elkaar straks tegen in de buurt én in het multifunctionele centrum. De openbare ruimte wordt zo ingericht dat er voldoende ruimte is om te spelen en elkaar te ontmoeten. Een prettige, veilige en groene omgeving met het centrum van Gennep binnen handbereik. Zorgcentra Pantein, gemeente Gennep en Mooiland werken intensief samen om de wijk Op de LOgte mogelijk te maken.

Meer informatie over MOOILAND :

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!