home » projecten » Bouw »

MRC pakt in samenwerking met de Artec Groep een grote revisieklus aan

  • Bouw

MRC Middelburg Tools & Maintenance is al vele jaren een vertrouwd adres voor het onderhouden, reviseren, machineren en modificeren van uw appendages of onderdelen hiervan.

MRC pakt in samenwerking met de Artec Groep een grote revisieklus aan

De Artec groep personeelsdiensten is dé (inter)nationaal opererende intermediair voor technisch, financieel en kader personeel. Professionals werken bij de Artec Groep!

Het is een drukte van jawelste in de werkplaats van MRC. Niet alleen het eigen personeel draait op volle toeren, ook is er een extra groot gedeelte vakpersoneel ingeleend bij de Artec groep Techniek om te kunnen voorzien in de benodigde werkcapaciteit.

Er moeten in eerste instantie ruim 130 kleppen uit een schip worden gereviseerd. Dit kan oplopen tot ruim 1200 stuks. Een grote klus waarbij het was zelfs nodig was om extra bedrijfsoppervlakte te huren.

Samenwerking

Samenwerking Artec MRC

Het samenwerken met een betrouwbare uitzendorganisatie/detacheerder is bij dit soort projecten van uiterst groot belang. Het juist inspringen van de Artec groep Techniek in de personeelsbehoeften van MRC is dan ook een erg belangrijke factor van het project. De kennis van beide partijen sluiten dan ook zeer goed bij elkaar aan wat resulteerd in goede prestaties.

Vakmanschap

Het reviseren van appendages is geen simpele klus: dit vereist vakmansschap. Tevens is niet alleen het reviseren aan de orde, ook het in- en uitbouwen van de appendages is onderdeel van het project. Het technische specialisme van de Artec Groep Techniek voorziet voor MRC dan ook in de juiste vakkrachten.

Meer info?

Wilt u meer informatie over het reviseren en onderhouden van (uw) appendages? Dan bent u bij MRC aan het juiste adres! Bel: 0118-485655, mail naar info@mrc-tm.nl of kijk op: www.mrc-tm.nl
of
Bent u op zoek naar een betrouwbare uitzend- en detacheringspartner? Neem dan contact op met de Artec Groep: Bel: 0118-638041, mail naar info@artec-groep.nl of kijk eens op: www.artec-groep.nl.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!