Nekovri onder indruk van productie bij sociale werkplaats REVEB

  • Arbeidsmarkt

De Vereniging van Nederlandse koel- en vrieshuizen (Nekovri) heeft onlangs de productiefaciliteit van REVEB Industrial Lighting Solutions bij Dethon in Terneuzen bezocht.

Nekovri onder indruk van productie bij sociale werkplaats REVEB

Het hele proces van printplaten bestukken en assembleren tot het verpakken en verzenden wordt hier uitgevoerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, door verstandelijke of lichamelijke beperkingen. Het bedrijf borgt de kwaliteit van de producten en de medewerkers (her)vinden hun werkritme en enthousiasme door de zinvolle en gestructureerde tijdsbesteding.

Arbeidsvreugde

CEO van Nekovri, Aloys Putmans, gaf aan het einde van de excursie het volgende advies mee aan de Nekovri-leden: “Denk bij de keuze voor nieuwe verlichting ook na over wáár het product gemaakt wordt. Wordt het tegen een hongerloon in het Verre Oosten gemaakt, of wordt het op een plek als deze gemaakt. Een plek die er voor zorgt dat mensen weer trots op zichzelf zijn en de arbeidsvreugde opnieuw hebben gevonden.”

Kennispartner REVEB 

Het bezoek aan Dethon maakte onderdeel uit van een excursie langs onder meer het Europees Parlement. REVEB is kennispartner van Nekovri en organiseerde samen met de vereniging deze tweedaagse excursie.

Meer informatie over REVEB INDUSTRIAL LIGHTING:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!