Netwerk Borrel United Brains Midden-Brabant

  • Industrie

Het feestelijke einde van het jaar nadert en daarom wil United Brains Midden-Brabant in een prettige sfeer haar kennis delen met ondernemers uit Tilburg en omgeving.

Netwerk Borrel United Brains Midden-Brabant

United Brains Midden-Brabant stelt zicht tot doel ondernemers in de regio belangeloos te ondersteunen in het optimaliseren van hun bedrijfsvoering.

Het Koning Willem II stadion zet woensdag 12 december haar deuren open voor een middag relaxed bijpraten en ideeën uitwisselen, waarbij United Brains Midden-Brabant ook de manier waarop zij ondernemers ondersteunt zal toelichten. Enkele recent uitgevoerde projecten zullen de revue passeren, waarbij de betrokken ondernemers hun ervaringen met u zullen delen. Ook studenten vertellen over hun ervaringen. Dit is de ideale gelegenheid om mogelijke opdrachten te bespreken en studenten  te werven voor stage- en afstudeeropdrachten en om nieuwe relaties ontmoeten.

Graag ontvangen wij u in het Willem II stadion aan de Goirleseweg 34 te Tilburg op 12 december vanaf 15.00 uur in de Co Adriaanse zaal en de borrel is om 18:00 afgelopen. Wilt u een of meer zakelijke partners meenemen ? Uw relaties zijn ook van harte welkom, maar meld deze wel even aan via het onderstaande mailadres! Meld u zich nu aan of af. Hier Klikken!

De United Brains Midden-Brabant Borrel zal geopend worden door Arjaan Stapert, voorzitter van United Brains Midden-Brabant. Onder het genot van heerlijke drankjes en hapjes kunt u opdrachtformulieren invullen om projecten in 2013 te laten verzorgen door de studenten van onze onderwijsinstellingen.

United Brains Midden-Brabant is een samenwerkingsverband  tussen Tilburg University, Fontys Hogescholen, Avans Hogeschool en ROC Tilburg.

Meer informatie over Starterslift:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!