Netwerksymposium 'Lekker Gezond'

  • Toerisme & Recreatie

Landgoed Middachten, DGMR Adviseurs en Convention Bureau regio Arnhem Nijmegen organiseerden in samenwerking met het netwerk Groene Vallei voor de 5e keer het symposium “Ondernemend Gelderland”. Dit jaar was het thema “Lekker Gezond!”

Netwerksymposium 'Lekker Gezond'

Het symposium is gehouden op 31 mei, met als locatie Kasteel Middachten. Voor het Convention Bureau regio Arnhem Nijmegen dient de bijeenkomst om een meerwaarde te geven aan de zakelijke contacten in de regio. Het symposium werd bijgewoond door een vijftigtal gasten.

Bijzondere sprekers

Het symposium bood veel enerverende sprekers en was daardoor voor de bezoekers een waardevolle gelegenheid contacten op te doen. Mevrouw Ria Stegehuis, directeur zorgmanagement bij Menzis en Joost van Loon, algemeen directeur Presickhaaf Bedrijven vormden een eerste deel van het programma. De andere sprekers waren Bert Krikke 4thecity, Ecomunitypark Oosterwolde en prof. dr. ir. Arnold van Huis, tropisch entropoloog. Met elkaar gaven zij invulling aan het thema ‘Lekker Gezond!’, ieder vanuit zijn eigen discipline en invalshoek. De dag werd afgesloten met een netwerkborrel en kookdemonstratie met insecten, de trend in voeding voor de toekomst!

Kasteelfair

Het symposium is gehouden op de eerste dag van de kasteelfair op Landgoed Middachten. Rondom het kasteel was er deze dagen van alles te zien op gebied van outdoor en lifestyle, met demonstraties van o.a. bordercollies en roofvogels. Thema was ‘proef het landleven’. Er waren tal van kraampjes vol met handgemaakte kunst, interieuraccessoires, streekproducten en verder alles wat met buitenleven te maken heeft. De fair werd gehouden op 31 mei, 1 en 2 juni.

Meer informatie over Convention Bureau Gelderland :

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!