New Horizons start met Online LIVE interactieve live trainingen

  • Technologie

Snel kennis opdoen van Microsoft Windows Server 2012 of andere nieuwe producten? Maar de trainingslocatie te ver weg? New Horizons maakt online interactieve live training mogelijk.

New Horizons start met Online LIVE interactieve live trainingen

New Horizons jarenlange ervaring in combinatie met het goed luisteren naar onze klanten zorgen er voor dat New Horizons steeds weer in staat is innovatieve trainingsmethodes te ontwikkelen die zeer goed aansluiten bij de uiteenlopende wensen van al onze klanten.

Eén van deze innovatieve trainingsmethode is Online LIVE. Online LIVE stelt u in staat uw training te volgen vanaf elke gewenste plek met internetverbinding. Optimale flexibiliteit en onafhankelijkheid zijn de belangrijkste redenen waarom onze klanten voor Online LIVE kiezen.

Net als de traditionele klassikale trainingen worden ook Online LIVE trainingen verzorgt door New Horizons gecertificeerde trainers.

De voordelen

  • Live training en communicatie over het internet in een virtuele trainingsruimte met gecertificeerde trainers.
  • Kennis en ervaringen delen met internationale deelnemers.
  • Geen reiskosten, te volgen vanaf elke gewenste locatie.
  • Uw eigen oefenomgeving (hands-on labs) voor de oefeningen en om het geleerde ook gelijk toe te kunnen passen in de praktijk.
  • Uniformiteit, de training is over de gehele wereld gelijk.
  • Deelnemen aan discussies via live video en audio.
  • Gelijktijdig bekijken van documenten en presentaties.
  • Een dag gemist? De meeste Online LIVE trainingen worden opgenomen en zijn daarna nog zes maanden beschikbaar voor de deelnemers (met uitzondering van de technische Microsoft trainingen).
  • Virtuele trainingsruimtes voor “breakout” sessies met teamactiviteiten.

Dit alles via ons onderscheiden online eLearning platform Elluminate. Met minimale technische eisen aan uw computer of tablet, is het Online LIVE platform zo ontwikkeld dat u eenvoudig  thuis, op kantoor, of onderweg kunt deelnemen aan de training.
Als geautoriseerd partner van onder andere Microsoft, Cisco, Citrix, CompTIA, PMI, ITIL, VMware, CBAP en meer, bieden wij meer dan 2.500 trainingen per jaar aan.

Is uw interesse gewekt?

Wellicht hebben wij voor u die specifieke training beschikbaar via Online LIVE of middels één van onze andere onderscheiden trainingsmethodes. Neem voor meer informatie contact op met een van onze opleidingsadviseurs of vul het contactformulier in.

Bekijk hier het actuele aanbod Online LIVE trainingen

Note: alle Online Live trainingen zijn vooralsnog alleen in het Engels beschikbaar.

Meer informatie over NEW HORIZONS :

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!