NHTV lanceert nieuwe strategie en logo met reveal video van GIG

  • Zakelijke dienstverlening

2018 belooft een heel speciaal jaar te worden voor de NHTV Breda University of Applied Sciences. Zo verhuizen de eerste academies van de NHTV naar de gerenoveerde faculteit, waarmee de eerste stappen op weg naar de nieuwe campus worden gezet.

NHTV lanceert nieuwe strategie en logo met reveal video van GIG

De start van deze strategisch nieuwe periode wordt ingeluid met de onthulling van een nieuwe naam en het bijbehorende shiny logo. Als diehard alumni van de academie, maakte GIG Creative Film Production met veel trots de reveal video van het nieuwe logo.

Social snack

“Met het concept-script van de academie in de hand schoven we bij de NHTV aan tafel,” vertelt Toon Donders, regisseur van de film. “Aanvankelijk zat er meer dan vijf minuten film in het script. Logisch, want als afzender wil je altijd zo veel mogelijk van je verhaal kwijt kunnen in je video. Maar als meesters in het maken van films voor mensen met een korte spanningsboog, weten we inmiddels precies hoe lang een zogenaamde social snack mag duren. Schrappen dus! Door uitvoerig met de opdrachtgevers in gesprek te gaan wisten we de belangrijkste punten uit de briefing te filteren,” aldus Donders.

NHTV verbreed je horizon

De film moest namelijk veel meer laten zien dan alleen het nieuwe logo. Het doel van de film was het verspreiden van de onderliggende boodschap: de NHTV Breda University of Applied Sciences verbreed je horizon. Een opleiding voor studenten die verder kijken dan de gebaande wegen. Pioniers met een grote honger naar andere culturen en een enorme reislust. De nieuwe naam en het logo zijn de verbeelding van die gedachte. Vanuit dat punt werd een nieuw script geschreven, waarbij het ontstaan van het nieuwe logo als een rode draad door de film loopt.

Een filmische brandvideo

Het eindresultaat is een filmische brandvideo. ''Als oud-studenten van de academie is het een eer om, zoveel jaar na dato, als expert te worden beschouwd door onze oud docenten. Het mooie van zo'n samenwerking is dat je op deze manier ook weer nieuwe expertise naar de tafel brengt, die onderwijs en bedrijfsleven weer dichter bij elkaar brengt. Zo heb je een win-win situatie.'' vertelt Maarten Verhey, Executive director bij GIG creative film production.

Let’s GIG together

Wil jij ook meer uit je rebranding halen? Neem dan contact op met GIG Creative Film Productions. Zij kijken graag hoe zij samen met jou het maximale resultaat uit jouw film kan behalen.

Meer informatie over GIG CREATIVE FILM PRODUCTION:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!