Nieuw boekingssysteem VVV Noordoost-Brabant

  • Toerisme & Recreatie

Toeristische informatie uit heel Brabant in één centrale database. Een nieuwe kans voor ondernemers om producten Brabantbreed aan te bieden.

Nieuw boekingssysteem VVV Noordoost-Brabant

Triple I: Innovatie, Informatie & Inspiratie
Triple I is een centrale database waar alle informatie op het gebied van vrije tijd wordt verzameld en onderhouden. Het systeem biedt de mogelijkheid om deze informatie op verschillende manieren te ontsluiten: via webportals, App’s, LED borden, mobiele telefonie en interactieve informatiezuilen. Beheer en onderhoud van de centrale database wordt op één plek (VVV Noordoost-Brabant) uitgevoerd, waardoor alle output op een efficiënte manier up to date wordt gehouden.

Webportals
Doordat deze centrale database met toeristische informatie uit heel Brabant gekoppeld is aan de database van Uit in Brabant en Routes in Brabant ontstaat er een Brabantbrede webstrategie. Binnen de strategie worden de sites binnen het vrijetijdsdomein in de provincie aan elkaar gekoppeld. Doordat de sites met elkaar in verbinding staan en dezelfde uitstraling hebben, triggert het de bezoeker meer van Brabant te verkennen. Het informatieaanbod vormt één geheel, wat ten goede komt aan de beleving van de bezoeker.
Voorbeelden webportals: www.vvvbrabant.nl, www.vvvdenbosch.nl en www.vvvboxtel.nl.

Centraal boekingssysteem Het Groene Woud
Eind 2011 is een nieuw boekingssysteem gelanceerd, aangesloten op de centrale database Triple I. Dit boekingssysteem maakt het voor de kleinere ondernemer (zoals Bed & Breakfasts, fietsverhuurbedrijven, etc.) mogelijk het aanbod online aan te bieden. Daarnaast kan de consument zelf arrangementen samenstellen en direct online boeken. De boekingsmodule zal in de consumentenportal www.vvvhetgroenewoud.nl geïntegreerd worden en op termijn is de module beschikbaar op meerdere platforms.

Wilt u als ondernemer uw  product online aanbieden binnen dit Brabantbrede systeem? Neem dan contact op met de afdeling reserveringen van VVV Noordoost-Brabant:
reserveringen@vvvnoordoostbrabant.nl / 073-614 99 86.

Meer informatie over VVV Noordoost-Brabant:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!