Nieuw logo en huisstijl voor AZ Besturingen

  • Zakelijke dienstverlening

AZ Besturingen is een nieuw bedrijf in Krabbendijke. Om goed voor de dag te komen heeft AZ Besturingen reclamebureau AM Creatie ingeschakeld voor de huisstijl.

Nieuw logo en huisstijl voor AZ Besturingen

Eigenaar André Zuidwegt heeft al veel ervaring opgedaan bij diverse bedrijven. Vanaf februari 2014 zette hij definitief de grote stap naar ZZP-er.

Logo ontwerp

Via via kwam hij in contact met reclamebureau AM Creatie die voor hem een logo en huisstijl ontwikkelde. De twee lijnen/bliksemschichten zijn zo getekend dat ze de letters AZ vormen. Ze geven de snelheid van de automatisering weer, de plus- en mindraden en ze staan tevens voor draadloze besturing. De A en de Z zijn zo gestyled dat ze aan de bovenkant meelijnen met de bliksemschichten.

Huisstijl

Deze lijnen/bliksemschichten hebben we terug laten komen in de rest van de huisstijl om zo een herkenbaar beeld te creëren. De website is tijdelijk ingericht met logo en gegevens. Deze wordt later aangepakt.

Ook een logo/huisstijl of restyling nodig?

Heeft u ook een logo/huisstijl nodig of wordt het tijd dat deze gerestyled word? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een offerte.  Telefoon 06-29454773 of per e-mail info@amcreatie.nl.

Bekijk ook eens onze portfolio op amcreatie.nl

Meer informatie over AM CREATIE:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!