Nieuw vergaderarrangement bij De Spreeuwelse Heide

  • Toerisme & Recreatie

Wilt u graag uw vergaderuren optimaliseren door het halen van een frisse neus? Dan kunt u bij De Spreeuwelse Heide kiezen voor het boerengolf vergaderarrangement.

Nieuw vergaderarrangement bij De Spreeuwelse Heide

De gezamenlijke break is niet alleen een moment van ontspanning en gezelligheid, maar zorgt ook voor de nodige inspiratie. Het inlassen van een intermezzo in de natuur is een echte aanrader en maakt de werkuren effectiever en creatiever.

8-uurs boerengolf vergaderarrangement

  • Ontvangst met boeren appelcake
  • Onbeperkt koffie, thee en water
  • 1 tot 2 uur boerengolf
  • Een ‘Boer’gondische Brabantse lunch (goed gevulde boerenzakdoek voor aan de picknicktafel)
  • Zaalhuur plenaire ruimte
  • Een flip-over en projectiescherm
  • Vrij parkeren op eigen terrein en gratis wifi

Prijs € 44,50 per persoon

Boerengolf vergaderarrangement is uit te breiden met onder andere;

een Boeren Borrel meerprijs €15,00
een ‘Boer’gondische BBQ meerprijs €24,50

Boerengolf

Dit typische plattelandsspel wordt gespeeld met een klomp aan een bezemsteel, een bal die vier keer zo groot is als een golfbal, een parcours en vooral met veel plezier. Het spel kan zowel individueel als in groepen gespeeld worden. In de groene omgeving rondom De Spreeuwelse Heide ligt een parcours voor u aangegeven met vlaggetjes en in het bos bevinden zich de nodige uitdagingen. Combineer ontspanning met inspanning!

Wenst u geen gebruik te maken van het boerengolf vergaderarrangement maar wilt u het spel wel combineren met uw bijeenkomst dan is dat natuurlijk mogelijk. Er zijn clubs aanwezig voor 10 personen, waarbij u gemakkelijk met een groep van maximaal 30 personen kunt spelen.

Boerengolf € 4,50 per persoon

Contact

Wilt u meer weten over het vergaderarrangement of het spel Boerengolf in combinatie met een bijeenkomst vraag dan naar de mogelijkheden. Heeft u geen bijeenkomst maar wilt u met een groep 'boer'gondisch lunchen en boerengolven op de Kempische laagvlakte dan kan dit voor €17,50 per persoon. U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen via 013 504 13 92 of per mail via welkom@despreeuwelseheide.nl, wij denken graag met u mee.

Meer informatie over EIGENTIJDSERF:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!