Nieuw werkgeversportaal UWV

  • Arbeidsmarkt

Sinds 18 september 2012 is er een nieuw en verbeterd werkgeversportaal UWV. Voor het nieuwe portaal moet u als werkgever opnieuw een account aanmaken vanwege de hoge beveiligingseisen.

Nieuw werkgeversportaal UWV

Tot 18 november 2012 blijven het oude en het nieuwe werkgeversportaal naast elkaar bestaan. Vanaf 18 november kunt u alleen nog het nieuwe werkgeversportaal gebruiken. U kunt vanaf nu een nieuw account aanvragen voor het nieuwe portaal. UWV geeft aan dat uw aanvraag binnen één week wordt afgehandeld en u dan toegang heeft tot het nieuwe portaal. Tot dat moment kunt u via het oude portaal uw verzuimmeldingen blijven doen met de Verzuimmelder. Wanneer u nog geen account heeft bij het werkgeversportaal – bijvoorbeeld doordat u pas sinds kort met personeel in dienst heeft genomen – kunt u het verzuim van medewerkers melden met de formulieren die op de site van het UWV staan.
 
Het UWV adviseert niet te wachten met verzuimmelden tot de nieuwe toegang van de werkgever is geregeld. Als u te laat bent met melden, kan dit tot een boete leiden. Heeft u vragen over arbeidszaken? Mail dan naar arbeidszaken@flynth.nl.

Meer informatie over FLYNTH 'S-HERTOGENBOSCH:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!