Nieuwe arrangementen Trivium zorgen voor beleving

  • Toerisme & Recreatie

Bij Trivium Hotel & Spa kunt u meer boeken dan alleen een vergaderzaal. Door de organisatie van het evenement over te nemen ontzorgt Trivium de klant volledig.

Nieuwe arrangementen Trivium zorgen voor beleving

Trivium Hotel & Spa is de ideale plek voor ontmoetingen tijdens bijeenkomsten en bij de flexibele werkplekken. Door de centrale ligging is het makkelijk bereikbaar vanuit Rotterdam, Breda, Antwerpen en Bergen op Zoom. Wist u dat u bij ons meer kunt boeken dan alleen een vergaderzaal? Wij nemen graag de organisatie van u over om u te ontzorgen.

Creatief

Door een teambuildingsactiviteit tijdens de bijeenkomst in te lassen, zult u merken dat u creatiever wordt en meer energie krijgt. Een activiteit hoeft niet heel de middag te duren, een leuk voorbeeld is de workshop speedpainten van 'Arti-Tof'. De beeldend kunstenares geeft de deelnemers van uw bijeenkomst een opdracht mee die aansluit bij het onderwerp van die dag. Als de bezoeker na de bijeenkomst thuis het schilderijtje van 20*20 ziet hangen, denkt hij direct terug aan de bijeenkomst.  

Natuurlijke omgeving en authentieke belevingen

Nog een stap verder, niet alleen de benen strekken voor koffie en thee maar op pad met de tandem of fiets, wat een erg goede teambuildings activiteit is. Een frisse neus halen door middel van een fietstocht. Wat dacht u van een tussenstop bij IJsboederij Heidehoeve, Kaasboerderij 't Vaartje en Wijn- en Aspergeboederij de Santspuy.

Fun  - Ik hou van Holland spel

Tijdens het 'Ik hou van Holland Diner spel' zullen u en uw collega’s op de proef worden gesteld. Wat weten jullie allemaal van de Bekende Nederlanders of de geschiedenis van Nederland. En herkent u met uw groep de verschillende geluidsfragmenten als eerste? Uw groep wordt verdeeld in twee teams met ieder een eigen teamcaptain. Welk team kent de meeste feiten over Holland en wordt de winnaar? 

Moordspel

De dag na de moord, keert u terug naar het plaats delict. Iedereen ontvangt een script en passende kleding bij zijn of haar personage. Van pater tot sexuologe, iedereen beleeft deze avond als iemand anders. Bij het verdelen van de kostuums begint de pret al! Dit alles onder het genot van een heerlijk lunch, high tea of diner.

Wilt u ook meer beleving bij uw bijeenkomst?
Neem dan contact op met Ellen van Beek of Sanne van Agtmaal van Trivium Hotel & Spa via 076-5012340. 

Meer informatie over TRIVIUM, FLETCHER HOTEL-RESTAURANT:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!