Nieuwe lichting logistieke medewerkers via Kweekvijver Logistiek

  • Arbeidsmarkt

In de Kweekvijver Logistiek start weer een nieuwe groep met statushouders aan een opleiding in de logistiek. Begin november zijn zij klaar om ingezet te worden bij bedrijven in de regio.

Nieuwe lichting logistieke medewerkers via Kweekvijver Logistiek

De deelnemers hebben dan een opleiding logistiek medewerker gehad, waarbij zij ook diverse soorten rollend materieel beheersen en in het bezit zijn van een of meer certificaten. Alle activiteiten lopen conform planning en dat betekent dat per 1 november in de gemeente Oss elf deelnemers beschikbaar zijn.

Voorrangsregeling

Met de gemeente, Vijfsterren Logistiek en Logistiek Platform  is de afspraak gemaakt dat de bedrijven, die al in een eerder stadium betrokken zijn geweest bij deze projecten, als eerste de mogelijkheid krijgen om één tot maximaal 3 medewerkers in te zetten in hun bedrijf.

Nieuwe partner

Inmiddels is er een nieuwe partner gevonden in de samenwerking, namelijk Internationaal Nieuw Talent Werkt. Dit is een nieuwe uitzendorganisatie die zich richt op de duurzame inzet van vluchtelingen.  Dit heeft een direct voordeel voor uw bedrijf. Voor u en de praktijkbegeleider van uw bedrijf acteren ze namelijk als de ‘single point of contact’ (SPOC). Ze kunnen alle werkgerelateerde vragen beantwoorden en samen met uw praktijkbegeleider de deelnemer volgen. Zo zijn ze onder andere aanwezig zijn bij het sollicitatiegesprek en bij de start in uw organisatie. Verder bieden zij extra flexibiliteit met de mogelijkheid om het jaarcontract via hun te laten verlopen.

Belangstelling?

Is er vanuit uw organisatie belangstelling voor loyale en gemotiveerde werknemers, die opgeleid zijn in de logistiek en die voor langere tijd inzetbaar zijn? Dan komt Vijfsterren Logistiek graag met u in contact om het aanbod nader toe te lichten. Het aanbod is door ondersteuning van dit project met subsidies bovendien nog eens financieel zeer aantrekkelijk, maar ook dat wenst de organisatie graag nader toelichten in een gesprek.

Als er vanuit uw organisatie belangstelling is voor deelname in dit project, kunt u dat aangeven per mail of bel direct voor het plannen van de afspraak (Ria Swinkels, mail r.swinkels@oss.nl of bel 06-46618867 of Marcel Roelofsen mail m.roelofsen@oss.nl of bel 06-53843015).

Meer informatie over Vijfsterren Logistiek:

Bekijk het complete instantieprofiel

RegioinBedrijf Connect RegioinBedrijf Connect maart 2018

Graag nodigen wij u uit om aan te sluiten bij de zevende editie van RegioinBedrijf Connect op 13 november bij Fort Lent in Nijmegen.