Nieuwe samenwerking tussen Graafschap College en opleidingscentrum Start2Move

  • Onderwijs & Training

Vanaf september 2018 zullen meer dan 100 studenten van de opleiding Sport en bewegen van het Graafschap College gebruik gaan maken van de online leeromgeving van Start2Move.

Nieuwe samenwerking tussen Graafschap College en opleidingscentrum Start2Move

Hierop vinden studenten content zoals video's, webinars en oefentools voor de erkende opleidingen Fitnesstrainer A en B en/of de cursussen Kettlebell Trainer Pro, Bootcamp Trainer 2.0 en Looptrainer 1 en 2.

Leven lang ontwikkelen

De opleiding Sport en bewegen ontwikkelt zich steeds meer naar een erkend opleidingscentrum in de (Eu)regio op het gebied van een leven lang ontwikkelen. Behalve de reguliere mbo-opleidingen Sport- en bewegingsleider (niveau 3) en Sport- en bewegingscoördinator (niveau 4) wordt ook contractonderwijs of onderwijs via de derde leerweg aangeboden. Om de kwaliteit te waarborgen zoekt de opleiding daarin samenwerking met externe partijen, zoals Start2Move. 

Start2Move

Start2Move is het grootste en snelst groeiende NL Actief en EuropActive erkende opleidingscentrum van Nederland en gespecialiseerd in het verzorgen van opleidingen en trainingen op het gebied van Fitness, Health en Sport op meer dan 20 locaties in Nederland. Jelmer Siemons, eigenaar van Start2Move: “Wij hebben als doel om onze studenten te helpen met het opbouwen van een professionele carrière in de sport, fitness en health branche. Innovatie en “leven lang leren” is hierbij uitermate belangrijk om in te blijven spelen op de snel veranderende markt. Samen met het Graafschap College geven wij hier verder vorm aan en kunnen we bovendien gebruik maken van elkaars netwerk en expertise”.

Voorbereid op de toekomst

Ruud Lombarts, docent Sport en bewegen: “Om voorbereid te zijn op een toekomst die continue in beweging is sluiten wij als Graafschap College aan op de visie "een leven lang ontwikkelen". Kennis en vaardigheden moeten in onze samenleving regelmatig een update krijgen. Hierdoor blijf je jezelf ontwikkelen en ben je flexibeler richting arbeidsmarkt. Wij willen hierin een prominente rol gaan spelen in de regio Achterhoek en omgeving.

Meer informatie over Graafschap College:

Bekijk het complete profiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!