Nieuwe technologie zorgt voor betere terugwinning van metalen

  • Industrie

Heros Sluiskil heeft een nieuwe technologie waarmee het bedrijf meer non-ferro metalen uit AEC-Bodemas van huishoudelijk afval kan halen en kwaliteiten met toegevoegde waarde produceren.

Nieuwe technologie zorgt voor betere terugwinning van metalen

REMEX is marktleider op het gebied van technologie en innovatie voor het verwerken van AVI-bodemas. De groep bundelt zijn knowhow op dit specialistische gebied in de vorm van een modulair concept dat uit vijf technische elementen bestaat, vanaf de centrale asverwerkingsinstallatie tot aan het terugwinnen en opwerken van ferro- en non-ferrometalen en de productie van hoogwaardige aggregaten van minerale as.

MERIT®

De nieuwe non-ferrotechnologie, MERIT® genaamd, is uniek voor de markt en staat voor het geoptimaliseerd terugwinnen van waardevolle non-ferrometalen. Hierin komt de ervaring samen die Heros de afgelopen decennia heeft opgedaan en wordt er toegevoegde waarde gecreëerd en nieuwe businessmodellen voor de internationale klant.

Metal Recovery Intelligence

MERIT® staat voor Metal Recovery Intelligence. Het is intern ontwikkeld en op dit moment wordt er patent voor aangevraagd. De toepassing is doorslaggevend voor een aanzienlijk hogere terugwinning van non-ferrometalen.

Meer informatie over HEROS SLUISKIL B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!