Nieuwe vergaderlocatie bij EIGENTIJDSERF: de Spotter

  • Toerisme & Recreatie

EIGENTIJDSERF komt met een nieuwe, unieke vergaderlocatie. Het verborgen verblijf de Spotter biedt een inspirerende plek midden in de natuur van de Brabantse Kempen. Rust, ruimte en uitzicht zijn drie woorden die de locatie typeren.

Nieuwe vergaderlocatie bij EIGENTIJDSERF: de Spotter

De geur van naaldbossen en weelderig gras, het gevoel van onbereikbaarheid en uitzicht op de vele vogels aan de waterkant. Een locatie die aanzet tot inspiratie en creativiteit. Waar alle zakelijke faciliteiten er zijn om ongestoord te vergaderen, trainen of teambuilden. Maar dan in een unieke setting.

EIGENTIJDSERF komt met voordeel

Reserveer voor eind augustus uw vergadering of heisessie in de Spotter en ontvang de locatiehuur t.w.v. 165,- cadeau. Daarnaast trakteert EIGENTIJDSERF op knabbelgroenten. Geniet van het zonnetje op de houten vlonder en zet de zintuigen weer op scherp voor de rest van de bijeenkomst. 

Bijeenkomsten met een duurzaam karakter

Opbrengsten komen ten goede aan ideëel doelen via de Joannes Bosco Stichting. Met een bijeenkomst bij het EIGENTIJDSERF draagt uw organisatie dus direct bij aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Meer informatie over EIGENTIJDSERF:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!