Nieuws over voortgang van de Banenafspraak

  • Arbeidsmarkt

De cijfers van het eerste kwartaal van dit jaar zijn bekend! In april 2018 hebben marktwerkgevers in de Brabants-Zeeuwse arbeidsmarktregio’s in totaal 5177 banen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt gecreëerd.

Nieuws over voortgang van de Banenafspraak

Daarmee dragen zij bij aan de landelijke doelstelling van 43.500 extra banen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in 2018. Hieronder de voortgang van marktwerkgevers over de aflopen jaren met betrekking tot de banenafspraak.  

Alle arbeidsmarktregio’s liggen op koers wat betreft de jaarlijkse targets die zijn afgesproken per arbeidsmarktregio. De regio Noordoost-Brabant doet het daarbij uitzonderlijk goed. In de eerste drie maanden van 2018 hebben markt- en overheidswerkgevers samen het target van 1744 extra banen voor geheel 2018 al met 221 banen overtroffen. Ook alle andere arbeidsmarktregio’s in Brabant en de Zeeuwse arbeidsmarktregio liggen op koers om de targets voor 2018 te behalen.  

Vragen over de rol van VNO NCW Brabant-Zeeland in arbeidsmarktregio’s en de Banenafspraak? Neem contact op met deelen@vnoncwbrabantzeeland.nl

Meer informatie over VNO-NCW Brabant Zeeland:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!