Nog 5 dagen voor de start van de Special Heroes Trail

  • Farma & Zorg

" grenzen verleg je samen "

Nog 5 dagen voor de start van de Special Heroes Trail

De Special Heroes Trail biedt kinderen en volwassenen met een handicap de mogelijkheid om mee te lopen op vijf plekken in Nederland. We hopen veel geld in te zamelen voor Special Heroes, zodat veel kinderen in het speciaal onderwijs op een Special Heroes Day kennis kunnen maken met diverse takken van sport.

Locaties van de Trail

De vijf plekken in Nederland zijn:
• woensdag 10 april, Middelburg, start om 09.15 uur bij de school de Klimop
• donderdag 11 april, Noordwijk, start om 09.15 uur bij de school de Duinpieper
• vrijdag 12 april, Zwolle, start om 09.30 uur op het Atletiek terrein van AV PEC
• zaterdag 13 april, Geldrop, start om 10.00 uur op de baan van LOGO
• zondag 14 april, Wageningen, start om 10.00 uur op de atletiekbaan van Pallas ’67

U kunt nog steeds aanmelden via onze website  U kunt diverse afstanden lopen. Per km betaalt u 1 euro voor het goede doel (mag natuurlijk altijd meer!). U kunt ook direct doneren

Van start in Middelburg

Op woensdag 10 april 2013 gaan we in Middelburg van start, waar wethouder Szarafinski de officiële start verricht. Dit gebeurt na ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst tussen de gemeente Middelburg en Special Heroes.

Leerlingen lopen mee

In Middelburg lopen alle leerlingen een stuk mee. Dat kan zijn als loper/loopster of als supporter. Hier zijn ze dan al weken voor aan het trainen! In elke gemeente lopen leerlingen van het speciaal onderwijs een stuk mee om zo ook hun eigen ‘grenzen’ te verleggen. De ervaren lopers lopen mee en moedigen de minder ervaren lopers aan, want grenzen verleg je samen. En dit kan voor de één 500 meter zijn, terwijl dit voor de ander 5 of 10 km is. Op deze manier wordt sporten voor iedereen een prettige uitdaging, waar ze van kunnen profiteren in het dagelijks leven.

In Zeeland stellen de volgende organisaties hun medewerking ter beschikking: Scalda Uniformberoepen en Fred Hendrikse, Praktijk voor sport en ontspanningsmassage.

Meer informatie over SportZeeland:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!