Onderhoud van tuinen en groenvoorzieningen

  • Zakelijke dienstverlening

Zo’n 200 geschoolde medewerkers van Dethon Groen zijn dagelijks actief om groenvoorzieningen en verhardingen te onderhouden. De klanten bestaan uit overheden, bedrijven, instellingen en particulieren.

Onderhoud van tuinen en groenvoorzieningen

Contract

Dethon Groen werkt meestal op basis van onderhoudscontracten, Zowel éénmalig onderhoud als contracten voor één of meerdere jaren behoren tot de mogelijkheden. Voor de gewenste werkzaamheden ontvangt u een offerte/opdrachtbevestiging met daarbij een heldere planning. Ook onderhoud op regiebasis behoort tot de mogelijkheden

Kwaliteit

Elk team van Dethon Groen wordt geleid door een deskundige voorman. De leidinggevende staat in voor de kwaliteit van het geleverde werk. Uw contactpersoon tijdens het werk zijn de voorman en uitvoerder. Zij worden ondersteund door het bedrijfsbureau.

Duurzaam

Ook tijdens tuinonderhoud zijn duurzaamheid en milieuvriendelijkheid belangrijk. In overleg met de opdrachtgever belasten we met de werkzaamheden het milieu zo min mogelijk. Waar mogelijk vermijden we met milieuvriendelijke technieken het gebruik van chemicaliën.

  • Eénmalig onderhoud
  • Eén- of meerjarige onderhoudscontracten
  • Onderhoud op regie  

Wilt u meer weten over wat Dethon Groen voor uw organisatie kan betekenen? Bel 0115 – 675100 of mail naar info@dethongroen.nl

Meer informatie over DETHON GROEN:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

The Santa's Club WELCOME TO SANTA'S CLUB

Met je collega’s, vrienden of zakenrelaties je eigen kerstpakket shoppen?