Ondernemers en gemeente investeren in verbetering Tilburgs ondernemersklimaat

  • Regionale ontwikkeling

Samen staan we aan het roer om de regio Midden-Brabant te laten floreren. Met die boodschap overhandigde het bestuur van VNO-NCW Brabant Zeeland in de regio Midden-Brabant op 20 november een origineel scheepsroer aan wethouders Lahlah, De Vries en Jacobs van de Gemeente Tilburg.

Ondernemers en gemeente investeren in verbetering Tilburgs ondernemersklimaat

Dit scheepsroer bevat de agenda van de ondernemers uit Midden-Brabant voor de komende jaren en geeft in één oogopslag weer wat de speerpunten van de ondernemers zijn en op welke concrete activiteiten zij gaan inzetten de komende jaren.

Sterk betrokken regionaal bedrijfsleven

“Samen met de Colleges van B&W in Midden- Brabant staan wij als ondernemers aan het roer om de regio te laten floreren en bepalen we de koers voor de toekomst”, zei Jeroen Bergen, voorzitter VNO-NCW Midden-Brabant. “Vanuit het gezamenlijke belang en de sterke betrokkenheid van het regionale bedrijfsleven hierbij, zet VNO-NCW Midden-Brabant haar kennis en netwerk in om dit te bereiken. Door gebruik te maken van elkaars kracht en kennis versterken we elkaar. Zo kunnen we samen de grote maatschappelijke opgaven op het gebied van werk, duurzaamheid en bereikbaarheid realiseren.”

Gezamenlijk onderwerpen oppakken

Berend de Vries reageerde instemmend en gaf aan dat de groep betrokken ondernemers bij de gemeenschappelijke agenda nog groter mag worden. Iedereen handen aan het roer! De gemeente Tilburg en VNO-NCW Midden-Brabant besloten gezamenlijk een aantal onderwerpen op te zullen pakken, zoals verkorting van de termijn van afsluiting van de N65, het personeelstekort waar veel ondernemers in de regio tegenaan lopen, de aansluiting tussen onderwijs en arbeidsmarkt en het stimuleren van duurzaam ondernemen.

Meer informatie over VNO-NCW Brabant Zeeland:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!