Onderwijsinnovatie & ICT op praktijkdag bij IT-Workz

  • Onderwijs & Training

Michael van Wetering (manager Innovatie bij Kennisnet) en Eduard Beck (sector manager Education bij Microsoft) geven presentatie over onderwijsvernieuwingen aan de hand van concrete voorbeelden.

Onderwijsinnovatie & ICT op praktijkdag bij IT-Workz

De focus van deze bijeenkomst ligt op het uitwisselen van ervaringen, het bekijken van innovatieve oplossingen aan de hand van praktijkvoorbeelden toegelicht door onderwijsprofessionals en de daadwerkelijke implementatie van innovaties op school. Praktisch en concreet: zodat u er ook echt iets aan heeft!

Sprekers

Tijdens deze middag bent u van harte welkom om te komen luisteren naar het verhaal van de heer Michael van Wetering. Als manager Innovatie bij Kennisnet komt hij bij veel onderwijsinstellingen en volgt hij alle trends en ontwikkelingen op het gebied van Onderwijs en ICT op de voet. Wat zijn nu eigenlijk die ontwikkelingen? In deze presentatie zal Michael vooral ingaan op de ontwikkelingen rond de persoonlijke leeromgeving en de relatie met BYOD, Cloud computing en social media. ‘Leren overal’ is het motto!

Eduard Beck laat u zijn  visie op het nieuwe onderwijs horen. Als Sector Manager Education bij Microsoft staat hij dicht bij nieuwe ontwikkelingen en weet hij als geen ander hoe deze bedacht en ontwikkeld worden. Hij laat u de toepasbaarheid van deze ontwikkelingen in het onderwijs zien. Vraagstukken die belicht worden: ‘Hoe ziet het ontwikkelproces van een nieuwe oplossing eruit?’, ‘Hoe ga je als onderwijsinstelling om met innovaties?’ en ‘Wat levert het omarmen van nieuwe technieken een school op?’.

Programma

Het programma op 13 december 2012 ziet er als volgt uit:

13.00 tot 13.30 uur  Bourgondisch ontvangst en informatiemarkt
13.30 tot 14.00 uur  Opening
14.00 tot 14.45 uur  Dhr. Michael van Wetering, Manager Innovatie bij Kennisnet
14.45 tot 15.15 uur  Pauze en informatiemarkt
15.15 tot 16.00 uur  Dhr. Eduard Beck, Sector Manager Education bij Microsoft
16.00 tot 16.30 uur  Informatiemarkt
16.30 tot 16.40 uur  Prijsuitreiking en informatiemarkt
16.40 tot 17.30 uur  Netwerkborrel en informatiemarkt

Meer informatie over de praktijkvoorbeelden die op de informatiemarkt aan bod komen vindt u hier: Informatiemarkt.

Aanmelden

Graag nodigen wij u uit om deze middag kosteloos bij te wonen. Wij zien er naar uit u of uw collega op 13 december te mogen begroeten.

Bent u als onderwijsprofessional binnen het VO of MBO op zoek naar praktische en vernieuwende onderwijstoepassingen en wilt u kennis delen en ervaringen uitwisselen met collega’s in het vak? Meld u dan nu aan en kom naar deze middag in Etten-Leur: Aanmelden

Social media

  • U kunt op LinkedIn via deze link aangeven dat u dit evenement bezoekt.  Heeft u zich daarnaast al aangemeld voor de LinkedIn groep Vernieuwingen binnen het onderwijs?
  • Op Twitter kunt u informatie vinden over het evenement door te zoeken via #itwnl

Meer informatie over IT-WORKZ:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!