Onderzoeksrapport Smart Moves voor Smart Maintenance

  • Maintenance

Op maandagmiddag 3 april 2017 is in het FME-gebouw te Zoetermeer het onderzoeksrapport Smart Moves for Smart Maintenance gepresenteerd door World Class Maintenance (WCM).

Onderzoeksrapport Smart Moves voor Smart Maintenance

Belangrijkste vernieuwingen

Het onderzoek, uitgevoerd door Henk Akkermans, directeur WCM en professor Tilburg University, schetst een eerste volledig beeld van de belangrijkste vernieuwingen die nodig zijn in onderhoud op de korte tot middellange termijn (tot 2020). Daarnaast bevat het onderzoek een analyse naar de oorzaken die de uitvoering van deze innovaties tegenhouden en geeft het aanknopingspunten om deze remmende factoren uit de weg te gaan en innovatie te stimuleren.

Onderzoeksrapport

Het onderzoeksrapport is aangeboden aan de belangrijkste assetmanager van de Nederlandse infra: Rijkswaterstaat, in de persoon van Jenne van der Velden, topadviseur. Daarnaast aan de belangrijkste sturende organisatie op het gebied van innovatief onderhoud: de Nederlandse overheid, in de persoon van Mustafa Amhaouch, Tweede Kamerlid CDA (op de foto). De auteurs van het rapport zijn naast Akkermans, Richard Schouten van Sitech, Leo van Dongen van de Nederlandse Spoorwegen en Lex Besselink van WCM.

Samenvatting onderzoeksrapport

Op de website van World Class Maintenance (WCM) zijn 10 punten opgenomen die een samenvatting van het onderzoeksrapport in beeld brengen. De belangrijkste vernieuwingen vanuit het uitgebreide onderzoek zijn daarnaast ook te downloaden.

Over WCM

WCM is een netwerk, een non-profit stichting, die tot doel heeft om als Nederland een wereldklasse niveau te bereiken van service, onderhoud en asset management. Om dit doel te bereiken voeren we innovatieprojecten uit met een open karakter, waarbij we bedrijven uit een bepaalde sector, samenbrengen met relevante ondewijsinstellingen en overheid.

Meer informatie over World Class Maintenance:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!