Online boekingssysteem VVV Zoek & Boek

  • Toerisme & Recreatie

Het boekingssysteem richt zich op de toeristische en recreatieve vrijetijdsbesteding en is hét platform van Brabant waar de consument een leuk dagje uit kan plannen.

Online boekingssysteem VVV Zoek & Boek

Arrangementen kunnen eenvoudig worden samengesteld via:

Op bovenstaande sites zijn de arrangementen ook direct te boeken.

Is VVV Zoek & Boek interessant voor mij?

Organisaties die zich aansluiten bij VVV Zoek & Boek zijn ondernemers in horeca, verblijf, recreatieve en toeristische activiteiten en -verhuur. Wilt u een groot bereik binnen Brabant creëren? Dan is VVV Zoek & Boek een goede manier om uw aanbod vindbaar te maken voor de consument.

Naast het aanbod op de webportal VVV Zoek & Boek wordt er vanuit regionale en lokale VVV webportals in Brabant doorgelinkt naar deze portal, zodat de consument direct zelf een arrangement kan boeken. 

VVV Zoek & Boek biedt een extra verkoopkanaal van uw aanbod en heeft een groot online bereik in Brabant door de koppeling met diverse VVV webportals. Het online boekingssysteem geeft de consument één overzicht van Brabantse ondernemers om gemakkelijk een dagje uit in Brabant te plannen. De consument heeft inzicht in de beschikbaarheid en kan naar eigen wens een arrangement uit het aanbod samenstellen, direct boeken én betalen!

Wat zijn de voorwaarden?

Als ondernemer registreert u zich gratis bij VVV Zoek & Boek. Uw beheert een eigen profiel met bedrijfsactiviteiten. Daarnaast voert u de beschikbaarheid in, zodat het aanbod zichtbaar wordt voor de consument. Nadat er een boeking heeft plaatsgevonden, ontvangt u een bevestiging per mail. U draagt 15% commissie van de verkoopprijs (incl. BTW) ter dekking van de kosten af.

De verdeling van de commissie is als volgt:

  • 5% gaat naar het streekfonds waaruit nieuwe projecten ten behoeve van de ontwikkeling van het gebied worden gefinancierd
  • 5% gaat naar VVV Noordoost-Brabant die de directe afhandeling van de boekingen op haar neemt
  • 5% gaat naar de investeerders in de boekingsmodule

Contact

Heeft u interesse om uw aanbod via Zoek & Boek online te presenteren en boekbaar te maken of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met de afdeling reserveringen van VVV Noordoost-Brabant via 073-6149986 of per e-mail reserveringen@vvvnoordoostbrabant.nl.

Meer informatie over VVV Noordoost-Brabant:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!