home » projecten » Bouw »

Ontwikkelen met ToonbeeldWonen® een concept van de van Grunsven Groep

  • Bouw

ToonbeeldWonen® brengt bouwontwikkelingen in beweging

Ontwikkelen met ToonbeeldWonen® een concept van de van Grunsven Groep

De ontwikkelingen van bouwlocaties en woningbouwplannen vorderen vaak langzaam of staan zelfs stil. Een vlotte ontwikkeling wordt in de weg gestaan door tijdrovende en kostbare procedures. Gemeenten, woningcorporaties en beleggers willen betaalbare woningen realiseren voor onder meer starters, eenoudergezinnen en ouderen. Tegelijkertijd hebben woningzoekenden moeite om te slagen op de overspannen woningmarkt. Wensen genoeg, maar voor ze werkelijkheid worden, moeten heel wat hindernissen worden genomen.

ToonbeeldWonen® koppelt snelle ontwikkeling van woningbouwplannen aan betaalbare woningen.

ToonbeeldWonen® is een uniek concept dat een snelle en adequate ontwikkeling van bouwlocaties koppelt aan betaalbaar wonen voor iedereen. Het concept verkort en vereenvoudigt het voortraject, waardoor tijd en kosten worden bespaard. Opdrachtgevers plukken de vruchten van ToonbeeldWonen® doordat op basis van bestaande bestemmingsplannen sneller en goedkoper kan worden ontwikkeld.

Opdrachtgevers die kiezen voor ToonbeeldWonen® worden meegenomen in een overzichtelijk keuzeproces met simpele stappen. Zo is het mogelijk keuzes te maken die het best aansluiten bij de uitgangspunten van het project, met behoud van alle voordelen van ToonbeeldWonen® als duurzaam bouwconcept.

  • De Van Grunsven Groep is een Brabants familiebedrijf waar betrouwbaarheid, kwaliteit en continuïteit hoog in het vaandel staan.
  • Het product ToonbeeldWonen® is een concept dat niet alleen woningen maar ook appartementen omvat.
  • ToonbeeldWonen® biedt voor een zeer scherpe prijs een compleet product.
  • Omdat de Van Grunsven Groep ook zelf actief is in de projectontwikkeling, beschikt zij ook over locaties waar deze woningen/appartementen kunnen worden gerealiseerd.
  • Uniek aan ToonbeeldWonen® is dat het casco (dragende wanden en vloeren) zeer flexibel is en ruimte biedt aan huurders- en /of koperswensen, ook na oplevering.

Voor meer informatie over ToonbeeldWonen® kunt u contact opnemen met de Van Grunsven Groep via info@grunsvengroep.nl of bel 0413-211841.

Meer informatie over GRUNSVEN B.V., BOUWBEDRIJF VAN :

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!