Op jacht naar uw goudmijn met de goudmijnanalyse

  • Financieel & Juridisch

De crisis houdt aan, uw rendement staat onder druk. Hoog tijd voor tegenmaatregelen: op jacht naar het goud dus. Met de goudmijnanalyse van Flynth kunt u op basis van uw administratie en bedrijfsvergelijking inzicht krijgen in het aandeel in de omzet van productgroepen in relatie tot het aandeel in de winst.

Op jacht naar uw goudmijn met de goudmijnanalyse

Zo weet u welke producten uit uw assortiment de grootste winstbijdrage opleveren. U krijgt dit helder en concreet per product- of dienstgroep in beeld.

Virtualisatie als vervolgstap

Deze analyse is op zich niet nieuw. Wel nieuw is dat Flynth een vervolgstap maakt met de visualisatie ervan, die aansluit bij de dagelijkse praktijk van u als ondernemer. Op basis van de cijfermatige input worden de assortimenten ingedeeld in vier verschillende groepen. Alle assortimenten komen in één van de vier groepen terecht. 

Welke omzetmakers of winstbrengers zijn uw potentiële goudmijnen?

Op basis van de analyse gaat Flynth samen met u aan de slag om te kijken hoe u van uw omzetmakers of uw winstbrengers een goudmijn kunt maken. Goudmijnen zorgen immers zowel voor veel traffic als veel winst. Ze verdienen dan ook een prominente plaats in de routing en marketing. Uiteraard is het ook belangrijk om de zorgenkinderen onder de loep te nemen en te kijken of u daarin kunt saneren, ten gunste van uw omzetmakers, winstbrengers en goudmijnen.

Doelgericht werken

Met de analyse verscherpt u als ondernemer uw focus en kunt u doelgericht werken aan uw omzet en winst. Flynth hanteert voor deze analyse het vaste tarief van 295 euro (exclusief btw) met een uitgebreide telefonische toelichting. Uiteraard kunt u de adviseurs van Flynth daarna in de arm nemen om de optimalisatie van uw onderneming met advies en praktische ondersteuning te begeleiden.

Ook op zoek naar uw goudmijn?

Neem contact op met uw Flynth-contactpersoon of direct met Bertine Schieven of Jaap Luchies, adviseurs van Flynth, telefoon (038) 426 25 00 of stuur een mail naar bertine.schieven@flynth.nl.

 

Meer informatie over FLYNTH 'S-HERTOGENBOSCH:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!