Oseven: eten en drinken op Olympisch niveau

  • Agrofood & Biobased

De Olympische Spelen meemaken in Nederland: het kan tijdens de Olympic Experience, komende maand op de ‘Copacabana’ in Scheveningen. De catering tijdens dit evenement, dat plaatsvindt van 6 tot en met 21 augustus, is in handen van eventcateraar Oseven.

Oseven: eten en drinken op Olympisch niveau

Elke vier jaar is het weer een waar feest voor sportliefhebbers over de hele wereld: de Olympische Spelen. Dit jaar vindt het grootste sportevenement ter wereld plaats in Rio de Janeiro. Omdat uiteraard niet iedereen in de gelegenheid is om naar Brazilië af te reizen, halen de Gemeente Den Haag, sportkoepel NOC*NSF en TIG Sports de ‘olympische ervaring’ naar Nederland, naar het strand van Scheveningen om precies te zijn; Olympic Experience 2016.

Demonstraties

Daar verrijst een 44.000 vierkante meter tellend olympisch paviljoen, waar sportfans van alle leeftijden hun hart kunnen ophalen; er zijn tal van demonstraties van olympische sporten. Ook zijn er volop mogelijkheden om zélf aan de slag te gaan. Elke dag wordt daarbij ‘geadopteerd’ door een andere sportbond, waarbij de betreffende sport uitgebreid wordt belicht. Uiteraard is er ook volop gelegenheid om de verrichtingen van de Nederlandse sporters in Rio live te volgen via grote schermen.

Braziliaanse sferen

Per dag kan het paviljoen ongeveer circa vijfduizend bezoekers herbergen. De catering tijdens het evenement is in handen van eventcateraar Oseven, een dochteronderneming van de Koninklijke Van den Boer Groep uit Veghel. Het bedrijf verzorgt al het eten en drinken in zowel de publieks- als de VIP-gedeeltes van het complex. Uiteraard zijn er niet alleen in de aankleding van het complex, maar ook in de catering volop knipogen naar Brazilië te vinden. Zo kunnen bezoekers genieten van tal van Braziliaanse barbecuegerechten, verse groente en fruit, en van bijpassende drankjes. Daarbij ligt de nadruk op gezonde producten met een verhaal. Oseven levert ook alle cateringmedewerkers voor de bemensing van de diverse bars en foodstands.

Auteur: Joost Peters

Meer informatie over KONINKLIJKE VAN DEN BOER :

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!