Oud-leerling Rooi Pannen opent restaurant in de Spoorzone

  • Toerisme & Recreatie

In een van de mooiste panden van de Spoorzone zit sinds een maand één van de hipste restaurants van Tilburg: De Houtloods.

Oud-leerling Rooi Pannen opent restaurant in de Spoorzone

Een ruige plek in een industrieel pand waar je ambachtelijk bereid eten bestelt op smaak in plaats van gang en waar je letterlijk een kijkje in de keuken krijgt.

Oud-leerling en eigenaar Sander Overweg vertelt: “Mensen vinden ons hip, vernieuwend en trendy, maar het is eigenlijk niet mijn insteek geweest om hip te zijn. Ik wil gewoon dat gasten een kijkje in de keuken krijgen op goed niveau. De Houtloods voelt als mijn woonkamer, waar mensen op visite komen. Er wordt niet met handschoentjes gewerkt, want we geven letterlijk een kijkje in de keuken. Geen show, alles is functioneel. We werken niet met decadente producten, de gerechten zijn verfijnd qua smaak met net een andere combinatie dan je gewend bent.”

Zie je jezelf wel vertoeven op het terras in het de zon, aan één van de tafeltjes of op een felbegeerd plekje aan de keukenbar? Dan kun je van dinsdag tot en met zondag vanaf elf uur terecht bij de Houtloods aan de Burgemeester Brokxlaan 1041 in Tilburg.

 

Meer informatie over De Rooi Pannen :

Bekijk het complete profiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!