‘Over ijskarten bij Skidôme wordt nog lang nagepraat’

  • Toerisme & Recreatie

Uw klanten en prospects een unieke en laagdrempelige ervaring geven? Dan is ijskarten bij Skidôme een zeer geschikt uitje. “We wilden graag iets unieks doen.”

‘Over ijskarten bij Skidôme wordt nog lang nagepraat’

Aan het woord is Suzy Leysner, secretaresse bij Van Oers Accountancy & Advies en o.a. verantwoordelijk voor de organisatie van bijeenkomsten voor (potentiële) klanten. “We wilden iets speciaals doen, iets anders dan golfen of naar het theater. Aangezien wij al jaren sponsor van Skidôme zijn, viel vier jaar geleden ons oog op ijskarten. Bij deze activiteit driften de deelnemers met hun elektrisch aangedreven karts met spikebanden over een ijsvloer van 3.500m². Het gaat om behendigheid en hoe handig je bent in de bochten. Bovendien levert het vaak een vriendschappelijke competitie op tussen de deelnemers.”

IJskarten kan iedereen

De relaties worden uitgenodigd door relatiebeheerders van Van Oers. In kleine groepjes van diverse ondernemers uit een branche gaan zij samen ijskarten. “We starten met een drankje, een voorstelronde en een instructie. Vervolgens rijden de deelnemers twee heats. Daarna is het tijd om te eten.” IJskarten kan iedereen, jong en oud. ‘’Het is iets unieks en het wordt altijd goed ontvangen door de relaties die we uitnodigen.” Skiën behoort in Skidôme vanzelfsprekend ook tot de mogelijkheden. “En ook dat doen we wel eens. Zo hebben we laatst met een groep ondernemende dames de latten ondergebonden.’’

Soepele samenwerking

Zo’n twintig tot vijfentwintig keer per jaar bezoekt Van Oers Skidôme voor een dergelijk uitje. “Het is een uitje dat we voornamelijk in de herfst en winter organiseren.” Suzy plant een datum in bij Skidôme en zorgt voor de reservering. “Dat verloopt altijd soepel en vlot. Skidôme is zeer flexibel. Als een bijeenkomst een keer geannuleerd of verplaatst moet worden, is dat geen probleem.

Skidôme

Skidôme biedt ‘ijskoude’ activiteiten in een ‘warme’ omgeving. Het staat alom bekend vanwege de diverse indoor skipistes. Maar er is nog veel meer te beleven. Denk aan het Funpark voor avontuurlijke snowboarders en skiërs, een potje GlowGolf op de Noordpool of karten op echt ijs. Want Skidôme heeft de eerste en enige permanente indoor ijskartbaan van Europa. Kortom: er is voor ieder niveau en voor elke leeftijd van alles te beleven.

SIS leisure Group

Skidôme Rucphen is onderdeel van SIS Leisure Group, een samenwerking tussen Skidôme Rucphen, Skidôme Terneuzen, IceKart Rucphen en Indoor Skydive Roosendaal. Hierdoor kunnen de bedrijven een ultieme combinatie maken van unieke activiteiten voor een geslaagd bedrijfsuitje! 

Van Oers

Van Oers Accountancy & Advies weet op elk ondernemingsvraagstuk een passend antwoord. Het bedrijf is net zo ambitieus, ondernemend en resultaatgericht als zijn opdrachtgevers. Het telt 250 medewerkers en vijf vestigingen. Van Oers is actief in accountancy voor het MKB, audits, belastingadvies, internationaal zakendoen, agrarisch advies, fusies en overnames, loon- en organisatieadvies en het aanbieden van cursussen.

Meer informatie over SNOWWORLD (voorheen SKIDÔME):

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!