Persreizen naar Zeeland

  • Toerisme & Recreatie

Promotie Zeeland Delta faciliteert persbezoeken naar Zeeland voor gedrukte en elektronische media die werkzaam zijn in Nederland, België en Duitsland.

Persreizen naar Zeeland

Voor een bezoek kunnen wij je adviseren over onderwerpen en eventueel een reisroute op maat samenstellen, aansluitend bij de interesses of doelen van de publicatie. Je komt in aanmerking voor het journalisten bezoek programma indien het doel van het mediabezoek is om een artikel te publiceren waarbij Zeeland positief geprofileerd wordt. In dit kader ondersteunt ons bezoekprogramma alleen aan reis-gerelateerde verhalen.

Het niveau van ondersteuning die Promotie Zeeland biedt voor journalisten is afhankelijk van hun professionele profiel en van de publicatie die zij vertegenwoordigen. Ondersteuning kan onder andere plaatsvinden in het opzetten van een reisprogramma, het aanleveren van relevante informatie of contactpersonen, het aanleveren van beeldmateriaal of het faciliteren in overnachtingslocaties of toegang tot attracties. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Sonja van der Voet via 0118-587707 of s.vander.voet@vvvzeeland.nl.

Meer informatie over VVV Zeeland:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!