Proeven van het menu van morgen

  • Agrofood & Biobased

De koks van het ‘Menu van Morgen’, dat woensdag plaatsvond in sociaal restaurant De Kapel in Oss, bereidden een tot op de gram uitgebalanceerd vijfgangendiner met ingrediënten die zo min mogelijk impact hebben op het klimaat en milieu én die goed zijn voor de gezondheid.

Proeven van het menu van morgen

In een notendop bevat het menu meer groenten van de vollegrond, volkoren graanproducten, noten, peulvruchten en verrijkte sojaproducten, minder vlees en kaas en één keer per week een haring of makreel.

Het Menu van Morgen is een samenwerking van ZLTO, BMF, FoodUp! Brabant en de gemeente Oss en is bedoeld om de discussie aan te zwengelen over ons eetpatroon. Wereldwijd hebben voedselproductie en -consumptie een grote impact op het milieu. Verandering van eetpatroon is één van de manieren om hier iets aan te doen.

Meer informatie over ZLTO, kantoor 's-Hertogenbosch:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!