Programma Anders Werken Met Meer Resultaat

  • Regionale ontwikkeling

Als MKB-ondernemer bent u dagelijks bezig om uw bedrijfsvoering af te stemmen op de wensen van uw klant. De juiste dingen op het juiste moment doen:daar gaat het om. Slim werken en slim reizen kan daarom ook voor u interessant zijn.

Maakt u optimaal gebruik van de talenten van uw medewerkers, de ICT-mogelijkheden en uw bedrijfspand? In het programma 'Anders Werken Met Meer Resultaat' krijgen ondernemers gratis advies en ondersteuning.

Het programma bestaat uit drie fasen die ondersteund worden door ervaren adviseurs. De eerste fase bestaat uit een globaal plan van aanpak waarin vastgesteld wordt hoe een bedrijf efficiënter kan werken en zaken doen. In fase twee wordt een business case gemaakt. Hierin wordt een berekening gemaakt van de verwachte investeringen en opbrengsten. De eerste twee fasen worden volledig vergoed door Offensief Bereikbaarheid. In fase drie kunnen MKB bedrijven in overleg met Offensief Bereikbaarheid besluiten om het plan van aanpak in te voeren. ? “Wanneer dit het geval is vergoedt Offensief Bereikbaarheid tweederde deel tot een maximum van ongeveer vijftig adviesuren. Verder kan een deelnemend MKB-bedrijf op ieder moment stoppen en zitten zij nergens aan vast” aldus Tim Wille.

Meedoen?

Als u snel reageert kunt u meedoen aan het programma ‘Anders Werken Met Meer Resultaat’. U kunt hiervoor vrijblijvend contact opnemen met mobiliteitsmakelaar Tim Wille: info@offensiefbereikbaarheid.nl.? 

Meer weten?

Download dan hier de flyer met meer informatie over dit project.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!