PSOhub lanceert nieuwe release met 360 graden projectmanagement aanpak

  • Technologie

PSOhub heeft de lancering aan van versie 1.5 van hun self-driving en predictive PSA (Professional Services Automation) software aangekondigd. Sinds de productlancering in juni 2020 hebben bedrijven in 45 landen PSOhub in gebruik genomen, en werden al meer dan 200 installaties uitgevoerd via de HubSpot App Marketplace.

PSOhub lanceert nieuwe release met 360 graden projectmanagement aanpak

PSOhub levert klantgerichte, self-driving, projectmanagementsoftware op maat voor professionele dienstverleners, waaronder marketingbureaus, IT-professionals, financiële dienstverleners en architecten. Onder andere dus via de HubSpot App Marketplace.

Beheer nu projecten vanuit een 360-graden oogpunt

Om een efficiëntere en meer gepersonaliseerde ervaring te bieden, omvatten de nieuwe functies van PSOhub in versie 1.5 onder andere een resourcedashboard, uitgebreide facturatie mogelijkheden, calculatie sheet, verbeterde browser-enabled extensie voor urenregistratie, integratie met online boekhoudsoftware XERO en meer. De nieuwe functies in versie 1.5 bieden meer overzicht en extra functionaliteit om gebruikers te helpen hun projecten vanuit een 360-graden oogpunt te beheren.

  • Calculatie sheet: Vereenvoudig de overdracht van verkoop naar projectbeheer door het budget rechtstreeks te berekenen uit de contractmanagement module van PSOhub.
  • Projecttakenbord: Gebruik task borden in de bekende Kanban-stijl om taken te beheren, inclusief externe weergaven om de voortgang gemakkelijk te kunnen delen met klanten.
  • Projectplanning: Visualiseer alle taken en opdrachten met behulp van de nieuwe Gantt-chart van PSOhub.
  • Resource dashboard: Beheer doelstellingen voor teams en verbeter de toewijzing van resources per project.

Op basis van de feedback van zowel kleine als grote teams krijgen organisaties nu meer waarde van het platform, omdat versie 1.5 van PSOhub meer voorspellende inzichten kan gebruiken om de besluitvorming te versterken.

Gebruiksvriendelijkheid en self-driving technologie

PSOhub voorziet en hanteert een zeer overzichtelijk, circulair projectmanagement model met gebruiksvriendelijkheid, self-driving technologie en belangrijke integraties als kern.

“Onderdeel van de visie van PSOhub is dat je altijd kunt integreren met een andere tool wanneer dat nodig is. Maar 360-graden projectmanagement is een kernfunctionaliteit die ons onderscheidt van de Trello's en de ClickUp's van deze wereld '', zegt Martijn van der Hoeden, oprichter & CEO van PSOhub. "Wij maken het mogelijk om serviceorganisaties te automatiseren van funnel-2-cash; dat is uniek!”

In 2030 zal naar schatting 80% van de routinematige projectmanagementtaken worden afgeschaft door de samenwerking tussen AI en de mens. Momenteel zijn de belangrijkste aankoopfactoren voor projectmanagementsoftware functionaliteit (40%) en gebruiksgemak (24%), die beide zijn geoptimaliseerd in PSOhub versie 1.5.

Over PSOhub

PSOhub heeft de missie om wereldwijd marktleider te zijn op het gebied van smart, self-driving automatisering voor professionele dienstverlening. Met meer dan 30 jaar ervaring in het bouwen van PSA Software is PSOhub toegewijd aan het creëren van oplossingen die kleine bedrijven in staat stellen hun ambities te verwezenlijken door slimmer te werken.

Meer informatie over PSOhub vindt u op https://www.psohub.com.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!