Rabelink al ruim 30 jaar dagelijks van en naar Zwitserland

  • Logistiek & Vervoer

Transport naar Zwitserland is een specialiteit van Rabelink Logistics. Vanuit zijn vestigingen in Wehl, Doetinchem en ’s-Heerenberg in de Achterhoek rijdt het bedrijf al ruim 30 jaar dagelijks van en naar Zwitserland.

Rabelink al ruim 30 jaar dagelijks van en naar Zwitserland

Die jarenlange ervaring komt iedere dag van pas: Rabelink kent niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk de weg in Zwitserland. Omdat het land geen deel uitmaakt van de Europese Unie, komt er bij vervoer van en naar Zwitserland nog een ‘ouderwetse’ hoop papierwerk kijken. De chauffeurs en kantoormedewerkers zijn hierin thuis en nemen u dit werk uit handen.

Groot voordeel bij de douane

Zodoende is Rabelink in staat een betrouwbare en dagelijkse service aan te bieden: van één pakket tot een complete lading, heel Zwitserland wordt gegarandeerd bereikt binnen 24 uur tot maximaal 72 uur. De status van Authorised Economic Operator (AEO) die Rabelink heeft, levert in het geval van transport Zwitserland zoals aangegeven een groot voordeel op: Rabelink kan de douane-activiteiten (inklaringen, documentation handling) snel, zorgvuldig en probleemloos afhandelen bij vervoer van en naar landen die niet tot de Europese Unie behoren, zoals Zwitserland.

Veel mogelijk bij Rabelink Logistics

Daarnaast gelden ook bij vervoer van en naar Zwitserland de mogelijkheden die Rabelink altijd aanbiedt: de organisatie kan op gewenste venstertijden in stadscentra en winkelgebieden leveren en vooraf leveringen aanmelden of een leverafspraak maken. Daarnaast zijn de chauffeurs dankzij de mobiele boordcomputers in staat om foto’s te maken als bewijs dat uw goederen op correcte wijze zijn afgeleverd. Met Beavertail-opleggers en double en triple stock trailers is Rabelink bovendien gespecialiseerd in speciaal transport van bijvoorbeeld landbouwvoertuigen en lengtegoederen.

Meer informatie over RABELINK LOGISTICS:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!