Rabelink onderneemt verantwoord met 'Kalkar on Wheels'

  • Logistiek & Vervoer

Op zaterdag 27 mei vond Wunderland Kalkar On Wheels voor de vierde keer plaats. Kalkar On Wheels is een truckrun met Nederlandse en Duitse vrachtwagens die geheel vrijwillig een ronde rijden met kinderen met een levensbedreigende ziekte. Ook Rabelink Logistics was erbij.

Rabelink onderneemt verantwoord met 'Kalkar on Wheels'

Waar de weersomstandigheden de afgelopen jaren weleens minder waren, scheen de zon ditmaal uitbundig. Mede dankzij het weer was het genieten geblazen voor iedereen: het publiek langs de route, maar natuurlijk voor de kinderen én de chauffeurs. Rabelink was van de partij met twee vrachtwagens, waarvan de ene gereden werd door een van de weinige dames die achter het stuur zaten tijdens deze truckersrun: Peggy ten Tuijnte. Mathijs van der Logt bestuurde de andere auto, met collega Leon Bosch als bijrijder. Het Rabelink-trio reed samen met twee chauffeurs van Rabelink's vaste partner Bussink Transport Ulft, Jurgen Vredegoor en Stefan Frederiks.

Enthousiaste reacties

Het leverde louter enthousiaste reacties van de collega’s op. “Het was weer een onvergetelijke dag”, liet Peggy weten. “Het was dan wel een enorm lange stoet, zo’n 175 trucks, wij reden vrij achteraan en hadden daarom veel vertraging. Maar wel erg genoten, de kinderen die zo blij zijn, en de mensen langs de weg voor deze zieke kinderen en kinderen met een beperking, dat is ook geweldig.”

Feest

Mathijs vond het eveneens ‘supergezellig en leuk’. “Ook was het heel warm. De kinderen hebben weer genoten, net als de chauffeur en de chauffeuse. Er was weer veel publiek, die werden allemaal omver geblazen door de luchthoorns van Rabelink, haha.” Leon keek alvast vooruit naar volgend jaar: “Dan ga ik ook mee rijden. Het was gewoon in één woord fantastisch. Je maakt zo veel mensen blij, dat is waar je het voor doet. En ook bij de mensen langs de kant: in ‘s-Heerenberg en eigenlijk alle plaatsen waar we langskwamen was het gewoon feest en stonden de mensen met velen langs de kant van de weg.”

Meer informatie over RABELINK LOGISTICS:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!