Racketcentrum Kapelle verlicht banen met LED armaturen van Reveb

  • Technologie

Het racketcentrum Kapelle is recentelijk overgestapt van metaal halide lampen op LED armaturen van het Zeeuwse bedrijf Reveb. Waar er eerst werd gewerkt met 48 armaturen, werd het beoogde lichtniveau nu behaald met maar 32 LED Luci Industry armaturen.

Racketcentrum Kapelle verlicht banen met LED armaturen van Reveb

Niet alleen het energieverbruik daalde met 75%, de kleurechtheid op de baan nam zelfs toe met wel 100%. Installateur Heijnen – Stuij uit Steenbergen / Kapelle nam alle zorgen uit handen voor het racketcentrum. ‘Wij leveren, monteren en sluiten het LED product aan. Hierna worden de intelligente Reveb LED producten programmeert op de juiste instellingen, getest en bedrijfsvaardig opgeleverd', vertelt John Stuij, eigenaar van Heijnen-Stuij Installatietechniek.

Hij is ook lovend over de Luci Series Industry armatuur. ‘De toegepaste intelligente Luci Series Industry lamp is een geweldig armatuur met een goede prijs-kwaliteitverhouding en een aantal mooie instelbare functies’.

Automatische dimmer

Racketcentrum Kapelle is zeer tevreden over het resultaat; het lichtniveau is sterk verbeterd en de kleurechtheid is fantastisch. De strepen zijn nu wit i.p.v. geel en de bal is veel beter waarneembaar. Ook zorgt de dimfunctie in de Luci Series Industry ervoor dat de verlichting op de baan automatisch geregeld wordt. Wanneer er niemand op de baan aanwezig is dimt het armatuur automatisch terug naar 13% van het volle vermogen. Dit zorgt dan nog eens voor een extra bezuiniging.

Meer informatie over REVEB INDUSTRIAL LIGHTING:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!