Regio FoodValley @ de Expo

  • Agrofood & Biobased

Food Valley Expo is er voor en door vertegenwoordigers uit de internationale agrifoodsector; bedrijfsleven, kennisinstellingen, overheid en intermediaire organisaties.

Regio FoodValley @ de Expo

@ de Expo

Regio FoodValley presenteert zich als de thuisbasis voor kennisinstellingen en bedrijven in de foodsector. Wij laten de bezoeker kennismaken met de regio, door ze een eerste impressie te geven van de gemeenten, de locaties, en vooral ook de verbindingen tussen diverse partijen die met elkaar samenwerken.

Wij vinden het leuk als u ons komt bezoeken op deze expo. Het biedt u een goede gelegenheid om kennis te maken met de foodsector in Nederland en Europa. Veel bedrijven en instellingen presenteren zich en geven informatie over onderzoek, nieuwe uitvindingen en producten. En natuurlijk is er veel te proeven!

Over Food Valley Expo

De Food Valley Expo is er voor en door vertegenwoordigers uit de (inter)nationale agrifoodsector; bedrijfsleven, kennisinstellingen, overheid en intermediaire organisaties. De Expo is de gelegenheid om netwerken te versterken en om versneld tot nieuwe business en innovatie te komen. Met de nieuwste agrofoodtechnologieën en showcases van innovatieve bedrijven en foodclusters.

Food Valley Award

Het bedrijf met het meest innovatieve concept, product of proces wint de Food Valley Award 2012.  De winnaar wordt tijdens de Expo door stichting Food Valley bekend gemaakt.

Meer informatie over de Food Valley Expo en de genomineerde bedrijven voor de Food Valley Award vindt u op www.foodvalleyexpo.nl

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!