"rgb weet precies welke uitstraling onze foto’s moeten hebben"

  • Zakelijke dienstverlening

Voor de fotografie van onder andere ‘schone ruimtes’, doet CCG Holding uit Bergeijk al jaren een beroep op de kennis en kunde van rgb producties. Tijd om een blik te werpen op deze samenwerking.

"rgb weet precies welke uitstraling onze foto’s moeten hebben"

Nieuwe radiofarmaca apotheek GE Healthcare Eindhoven, juni 2016

Cleanroom Combination Group maakt deel uit van CCG Holding en is gespecialiseerd in het ontwerp en de bouw van zogenoemde ‘schone ruimtes’ in de zorg, de farmaceutische sector en de biotechnologische sector. Daarbij gaat het om operatiekamers, productieapotheken in ziekenhuizen, farmaceutische cleanrooms en hoogwaardige biotechnologische laboratoria.

Veel details 

“Dit soort ruimtes onderscheidt zich door het hoge detailniveau”, vertelt Debby Peters, manager Communicatie & PR bij de CCG Holding. “Dan gaat het bijvoorbeeld over details als de inbouw van technische voorzieningen in de wand. Ook moeten deze ruimtes zeer goed schoon te maken zijn. Ze mogen dan ook geen hoekjes, kieren en naden bevatten; alles moet vlak en dicht zijn.” Juist dit hoge detailniveau vraagt om nauwkeurige fotografie, benadrukt Peters. “Daarom doen we al zeker tien jaar een beroep op diensten van de rgb producties. Fotograaf Rik van den Wildenberg weet namelijk precies welke beelden we willen hebben, qua uitstraling en detailniveau. Hij weet uitstekende overzichtsfoto’s te maken waarop de vaak grote ruimtes goed worden ‘gevangen’. Tegelijkertijd weet hij ook alle details goed in beeld te brengen. Dat levert altijd mooi beeldmateriaal voor de website, brochures en presentaties.”

Goede klik

De relatie tussen de CCG Holding en rgb producties kwam tot stand via het eigen netwerk, blikt Peters terug. “Via onze toenmalige webbouwer kwamen we Rik op het spoor. Hij fotografeerde voor grote partijen als de VDL Groep, en na een eerste kennismaking bleek het op zowel professioneel als persoonlijk vlak goed te klikken. Inmiddels doen we al ruim tien jaar naar volle tevredenheid een beroep op Rik, voor de fotografie van zo’n vijf à acht projecten per jaar. We weten dat rgb producties ook bedrijfsfilms maakt. Er is veel kennis aanwezig en we hebben daar al eens gebruik van gemaakt voor het filmen van een Trespa brandproef. We werken gewoon heel prettig samen.”

Auteur: Joost Peters

Meer informatie over RGB PRODUCTIES:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!