Rijksoverheid komt met economische missie naar India

  • Regionale ontwikkeling

Wilt u zakendoen in India? Ga dan van 2 t/m 5 november 2017 mee met de (economische) agri-food missie naar India mede in aanwezigheid van de staatssecretaris van landbouw

Rijksoverheid komt met economische missie naar India

Deze missie staat in het teken van de World Food India. De missie (2-5 november 2017) biedt u de gelegenheid om uw netwerk in India te versterken en te vergroten en geeft u een goed beeld van de mogelijkheden die de Indiase markt biedt. U kunt uw organisatie, producten en diensten bekendheid geven op de Indiase markt en deelt ervaringen met andere Nederlandse ondernemers. Ook kan de Nederlandse overheid eventuele ondernemingsissues voor u aankaarten bij de Indiase autoriteiten.

Voor wie?

Tijdens deze missie ligt de focus op de volgende thema’s:

  • Food 
  • Food Processing 
  • Supply Chain

Bestemming

De World Food India is een gateway naar de Indiase voedseleconomie en wordt door de Indiase overheid georganiseerd in New Delhi. Gedurende 3 dagen komen investeerders, fabrikanten, producenten, voedselverwerkers, beleidsmakers en organisaties uit het wereldwijde voedselecosysteem samen voor netwerkbijeenkomsten, een foodstreet waar producten kunnen worden uitgetest op geschiktheid voor Indiase markt, seminars en workshops. Zie ook https://www.worldfoodindia.in/about

Aanmelden

Kan tot en met 11 september 2017

Kosten

Deelname kost € 950 per bedrijf (maximaal twee deelnemers per bedrijf waarbij elke deelnemer apart moet worden aangemeld). Om de deelname van vrouwelijke ondernemers te stimuleren, geldt voor deze specifieke doelgroep een korting van 50 % op de deelnemersbijdrage. Voor extra deelnemers betaalt u € 475 per persoon.

Het dienstenpakket dat u hiervoor wordt geboden omvat deelname aan de (collectieve) programmaonderdelen, individuele matchmaking, vermelding van uw bedrijfsprofiel in het missieboekje, collectief lokaal vervoer en lokale ondersteuning door de organisatie tijdens het verblijf in India. Reis- en verblijfkosten en eventuele meerkosten in het kader van de individuele matchmaking (zoals tolken en individueel transport) zijn voor eigen rekening. Een reisbureau is gevraagd een reisarrangement samen te stellen.

Contact

Voor meer informatie over deze economische missie neemt u contact op met Maurits Berger, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, tel: 088-0425179 / 06-25641019, e-mail: Maurits.berger@rvo.nl.

Meer informatie over Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO):

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!